Teracell iPad 2 case

Ovo je jednostavna futrola, nalik na originalnu, bele boje i sa čvrstim zadnjim delom. Odličnog je kvaliteta izrade i odlično će doći onima koji imaju iPad2 a ne žele da izdvoje mnogo novca za originalnu Apple futrolu.

iPad sigurno nije tako nov proizvod, i već smo videli da ne samo Apple već i mnogi drugi proizvođači imaju u ponudi veliki broj različitih tableta, no znamo i da na tržištu ima dosta dodatne opreme, a futrole su verovatno i prva stvar koja se kupuje ako ne odmah kada i tablet, onda neposredno posle. Osnovna funkcija je svakako zaštitna, ali mnogima je to sekundardno u odnosu na estetsku ulogu. U ovom slučaju, imamo jednu veoma kvalitetnu Teracell futrolu, a u pitanju je proizvođač sa veoma širokim programom i specijalizovan za razne vrste futrola, kako za tablete, tako i za telefone i slobodno možemo reći da su to jedne od najkvalitetnijih futrola na tržištu.

Ključne karakteristike

  • Veoma kvalitetna izrada

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Kompatibilnost: iPad2

Teracell iPad 2 case

Ovo je takozvana folio futrola u beloj boji, sa vrhunskim kvalitetom izrade i finišom koji je u rangu originalnih Apple futrola. Iako ovo nije kožna futrola, to i nije tako loše pošto je materijal od koga je napravljena svakako izdržljiviji i čvršći. Bela boja izgleda dosta atraktivno, a jedina zamerka je to što će se i daleko brže i lakše prljati, no ni održavanje neće biti komplikovano pošto samo treba obrisati vlažnom krpicom. Kako su i različite generacije Apple tableta malo razlikuju fizički, o drugim modelima i markama da i ne pričamo, jasno je da će ova futrola savršeno pasovati samo na iPad2, no bilo bi mnogo za očekivati da će moći da se koristi i na drugim tabletima.

Što se dizajna i konstrukcije tiče, ovde nema ničega revolucionarnog, u pitanju je futrola sastavljena od dva dela, plastičnog čvrstog sa zadnje strane i modularnog prednjeg poklopca, prilično nalik na originalnu iPad futrolu (najveća razlika je realno u ceni). Bitno je da su unutrašnji delovi futrole obloženi mekanim materijalom nalik na mikrofiber, tako da neće ogrebati ni pohabati tablet, istovremeno štiteći i ekran. Zadnji deo se poput poklopca navlači na leđa tableta, i pošto je savršenih dimenzija, prvo stavljanje će ići uz malo muke, međutim to je neophodno da bi što čvršće stajao. Poklopac se praktično sastoji iz tri dela podeljena po horizontali, a uloga im je da se improvizuje i napravi postolje koje će tablet podržati u landscape položaju. Dodatno, zatvaranjem poklopca će se i automatski gasiti ekran tableta, što je praktično iz ugla štednje baterije.

Rezime

Ova futrola je veoma kvalitetna, u rangu originalnih Apple futrola, pravljena tačno po meri za iPad2, tako da stoji vrlo čvrsto i ne pomera se kada se postavi sa zadnje strane, uz poklopac koji omogućava da se tablet postavi u landscape položaj na ravnoj površini. Iako na prvi pogled nije baš mnogo jeftina, ipak je praktično duplo jeftinija od originalne Apple futrole, a kako vidimo, ni po čemu ne zaostaje.

Conclusion

This case characterize good quality, in the range of the original Apple cases, exactly tailored for the iPad 2, it is very tight and does not move when placed on the back, and the lid allows you to set your tablet in landscape position on a flat surface. Although it is not very cheap, it is much cheaper compared to the original Apple cases, and as we can see, it is beyond reproach.

Preporučena cena (uključujući PDV, jul 2013.): 28€

Gigatron ustupio: Teracell iPad 2 case
maloprodaja: Gigatron Shop Kirovljeva br. 17, 011 / 354 13 78 ili 011 / 354 13 79
zvanični sajt: gigatronshop.com