Xwave NT11580

Jedna klasična torba koja je namenjena lepšem polu, sa ipak dovoljno modernim dizajnom i kvalitetnom izradom. Možda spolja i ne deluje da ima baš mnogo prostora, ali će u nju stati baš dosta toga.

Iz bogate Xwave ponude smo izdvojili još jednu torbu, ovoga puta model koji je namenjen lepšem polu. Sigurno je da nema manjka torbi na tržištu i da nije lako odabrati ni po karakteristikama ni po dizajnu, a opet i cene su dosta slične što ni malo ne pomaže. Doduše, najviše ima baš onih običnih torbi koje većina i traži, dok ovakvih ženskih modela ima primetno manje i tu je Xwave odlično pronašao "rupu". Ovaj model deluje dosta moderno, jednostavno i nije skup, a nudi udobnost, dobro iskorišćen prostor i na kraju nije uopšte skup. Xwave je i poznat po prilično povoljnim modelima, tako da se ovo potpuno uklapa u celu priču.

Ključne karakteristike

  • Atraktivan dizajn
  • Dobar kvalitet izrade
  • Odlična cena

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Dimenzije ekrana laptopa: 15.6"

Xwave NT11580

Ova torba je zelenkasto-žute nijanse koja nije previše napadna i koja je zahvalna za uklapanje uz druge nijanse, i modernog je dizajna koji osim nešto dužih ručki (koje su kao preslikane sa klasičnih ženskih tašni) nema puno detalja koji privlače pažnju. Navikli smo da vidimo torbe za laptop sa kaišem za preko ramena, i u ovom slučaju imamo na raspolaganju kaiš koji se ceo može skinuti ako ne treba, što je veoma praktično. Sam kaiš je bež boje i može se podešavati po dužini, tako da svako torbu može prilagoditi svojim navikama. Torba je inače napravljena od najlona, i solidnog je kvaliteta izrade, sa dobrom završnom obradom. Bilo bi lepo da su ručke i drugi detalji od prave kože, no to bi neminovno dodatno opteretilo krajnju cenu.

Donji deo torbe je ojačan, što nam se dopalo, ali nema nekih gumiranih ili plastičnih stopa tako da neće baš stajati uspravno ako se spusti na pod. Sa prednje strane je jedna uzana pregrada koja se zatvara ziperom, dok ostatak torbe ima svoj zaseban ziper. Unutrašnjost je obložena mekanim materijalom u ljubičastoj boji, i prostor je veoma dobro iskorišćen tako da vidimo posebnu pregradu za laptop, koja je postavljenih stranica i sa kaišem za fiksiranje, kao i dodatnim džepovima za sve ono što može zatrebati, dok u sredini opet ima dodatnog prostora za još stvari koje treba poneti. Iako torba spolja ne deluje toliko prostrano, ipak staje dosta toga u nju.

Rezime

Ova torba je vrlo jednostavnog dizajna, ali ipak izgleda moderno i dopadljivo, ali je napravljena da bude izdržljiva i da bez problema može biti dobar izbor za one koji su dosta u pokretu i kojima treba kvalitetna torba. Xwave možda i nije toliko poznat po torbama, ali znamo da u ponudi ima dosta raznih modela i ovaj svakako zaslužuje da se pomene i pogleda prilikom kupovine.

Conclusion

This bag features a simple design, it looks stylish and appealing, it is made to be durable and to be a good choice for those who are frequently on the move and are in need of a quality bag. Xwave perhaps is not so known by the bags, but offers a lot of different models and this one deserve to be mentioned and taken into account.

Preporučena cena (uključujući PDV, novembar 2013.): 26€

NT Company ustupio: Xwave NT11580
maloprodaja: NT Company prodajna mesta na ovom linku.