Canyon Lightweight Bus. BackPack

Iako piše da je "lightweight" ranac, i spolja ne deluje previše prostrano, u njega će stati baš dosta toga, uključujući i laptop i tablet i dosta drugih stvari. Kvalitet izrade je odličan, a cena prilično povoljna.

Iz Canyon-a nam stiže jedan kvalitetan ranac, namenjen korisnicima laptopova do dijagonale od 16". Zvanično, ovaj ranac ima oznaku Lightweight Business BackPack, mada naravno nigde ne piše da ga može koristiti bilo ko, a ne samo poslovni korisnici. Za torbe i rančeve koje ova kompanija nudi znamo i od ranije da spajaju odličan kvalitet izrade, dobr funkcionalnost i vrlo povoljne cene. Brand name rančevi umeju dosta da koštaju, pa iako jesu dosta dobrog kvaliteta, najčešće ostaju van kupovne moći prosečnih kupaca. Sa druge strane, Canyon već duže vreme uspeva da po stvarno sjajnim cenama ponudi odlične periferije, koje osim po imenu, ni po čemu drugom ne zaostaju od poznatije konkurencije.

Ključne karakteristike

  • Moderan dizajn
  • Vrlo kvalitetna izrada
  • Staju standardni laptop računari do 16"

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Kompatibilnost: 15"-16" laptopovi

Canyon Lightweight Business BackPack CNE-CNP15B6G

Iako se radi o modelu pravljenom za 15" i 16" laptopove, dimenzije su prilično kompaktne i odlično će odgovarati onima koji ne vole da nose velike torbe i rančeve sa sobom. Dizajn je moderan, a finiš u kompletno crnoj boji, tako da ranac neće privlačiti baš mnogo pažnje. Uprkos dimenzijama, ergonomske opcije nisu izostale i imamo kako dobro postavljene kaiševe za preko ramena (mogu se podešavati po dužini), tako i zadnji deo koji se oslanja na leđa koji je anatomski oblikovan tako da bolje distribuira težinu i smanjuje znojenje leđa. Dodatno, tu je i pojas koji se može fiksirati oko struka, koji će i dodatno učvrstiti ranac na leđima i olakšati nošenje pune torbe.

U samom pojasu imamo integrisana dva džepa sa ziperima, po jedan sa svake strane, stim što je onaj sa leve strane predviđen za držanje nekog prenosnog plejera, pošto ima poseban otvor za kabl slušalica. Sa bočnih strana, imamo i dva otvorena džepa koja obično služe za flašicu vode ili neki manji kišobran. Iako se možda spolja to ne bi reklo, ovaj ranac ima zaista dosta prostora na raspolaganju, sa dve velike pregrade (koje se zatvaraju ziperima) i jednom kojoj se može pristupiti direktno sa prednje strane, što je zgodno za držanje sitnica. Unutra nalazimo lepo postavljenu zaštitu za laptop, ali i jedan poseban džep za table, što je poseban plus.

Rezime

Ranac je napravljen od kombinacije najlona i poliestera, deluje veoma izdržljivo i biće vrlo zahvalan za održavanje. Kvalitet izrade je odličan, kao i završne obrade, i tu nema šta da se posebno prigovori. Ovaj ranac spolja deluje prilično kompaktno, ali u njega će stati dosta toga, i to pored samog laptopa i tableta. Još jedan od primera kako se po dobroj ceni može doći do odlične periferije.

Conclusion

Backpack is made from a nylon and polyester combination; it seems very durable and will be grateful for maintenance. The build quality is excellent and surface finish is beyond reproach. This compact backpack seems very compact, and it is possible to put many things in it beside a laptop and a tablet. This is another example of the fact it is possible to find a good periphery at an affordable price.

Testirani proizvod je uzorak.

Asbis ustupio: Canyon Lightweight Business BackPack CNE-CNP15B6G
zvanični sajt: canyon.rs