Xwave NT10010 laptop torba

Još jedna u nizu zanimljivih torbi koja stiže sa Xwave potpisom. Ovo je model namenjen za držanje 15.6" laptopova, sa dosta prostora na raspolaganju. Kaiš za preko ramena je fiksiran i to je jedna od glavnih odlika Messenger modela.

Evo još jedne interesantne Xwave torbe za laptop, i radi se o modelu čije dimenzije odgovaraju 15.6" prenosnim računarima. Torba je modernog dizajna i spada u messenger modele, odnosno kako se obično kod nas nazivaju poštarke. U suštini,to su torbe sa nešto širim kaišem za preko ramena koji je fiksiran. Ova torba je nešto modernijeg dizajna, zbog čega verujemo da će se primarno dopasti malo mlađim korisnicima. Ono što većina kupaca najčešće gleda kod torbi je da budu što boljeg kvaliteta izrade, da su što povoljnije cene i da imaju dobro organizovan prostor koji je na raspolaganju, što je sve ispunjeno u slučaju modela NT10010.

Ključne karakteristike

  • Moderan dizajn
  • Dobar kvalitet izrade
  • Povoljna cena

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Dimenzije ekrana laptopa: 15.6"

Xwave NT10010

Torba je standardnih dimenzija, uz malo veću debljinu koja znači da će moći malo više stvari da stane u nju. Na žalost, sa donje strane ne vidimo plastična ojačanja, tako da neće baš moći da stoji uspravno. Napravljena je od najlona u sivo-crnoj kombinaciji boja i sa interesantnim dezenom, uz sasvim dobar kvalitet završne obrade koji je iznad onoga što se obično vidi u ovoj kategoriji. Ra razliku od većine Messenger torbi, ova ima ručku za nošenje u ruci, što je odlično. Kaiš za preko ramena se može podešavati po dužini i ima malo veće ojačanje za rame, tako da će torba ostati udobna i kada se malo duže nosi.

Torba sa prednje strane ima jednu manju pregradu sa ziperom, u kojoj se nalaze džepovi za telefon, olovke, kartice i druge sitnice, pa iako ova pregrada nije velika, ipak može dosta toga da stane. Sa zadnje strane imamo i jednu uzanu, otvorenu pregradu koja je zgodna za držanje papira i dokumenata. Glavni deo torbe je rezervisan za laptop do dijagonale ekrana od 15.6", i pored posebno ograđenog prostora sa ojačanim stranicama gde stoji laptop, tako da će biti odlično zaštićen, ima dosta prostora za sve ono što se obično nosi dodatno, kao što su adapter za napajanje, miš, kao i druge stvari.

Rezime

Kod ove torbe ima malo više prostora na raspolaganju od proseka, i to nam se dopalo. Dobra organizacija unutrašnjeg prostora je ono što će najviše značiti, pošto će pored laptopa još dosta toga stati bez ikakvih problema. U Xwave ponudi ima stvarno dosta raznih modela, međutim, ono što se može zaključiti je da se dobija više nego dobar kvalitet za uloženi novac.

Conclusion

This bag has more space than average bags, and we do like that. Good organization of the inner space is the most important, because in addition to the laptop, many other things can be put in it. Xwave offer many different models, however, in this case, this is good value for money.

Preporučena cena (uključujući PDV, novembar 2013.): 22€

NT Company ustupio: Xwave NT10010
maloprodaja: NT Company prodajna mesta na ovom linku.