Hama Tablet Sleeve 7 Neoprene

Vrlo jednostavna futrola za 7" tablete. Univerzalna je i kompatibilna sa svim dostupnim modelima raznih proizvođača, napravljena od neoprena koji je vrlo zahvalan za održavanje.

Hama je domaćim kupcima poznat kao proizvođač prilično impresivnog broja različitih periferija, među koje svakako da spadaju i razne futrole za mobilne uređaje. Kao što se iz oznake može videti, ovo je futrola za tablete i to do dijagonale od 7", bez ikakvih ograničenja po pitanju modela odnosno proizvođača. Veoma jednostavne izrade i dizajna koji teško da će osvojiti bilo koju nagradu, no ipak je tu cena zbog koje će većini sigurno biti interesantno da provere da li je dovoljno dobrog kvaliteta za intenzivnu upotrebu.

Ključne karakteristike

  • Dobar kvalitet izrade

Utisak kvare

  • Ni malo interesantan dizajn

Specifikacija

  • Dimenzije ekrana tableta: 7"

Hama Tablet Sleeve 7 Neoprene

Dimenzije ove futrole su 21 x 1,5 x 13 cm, što bi svakako trebalo da bude dovoljno za bilo koji tablet dijagonale od 7" koji se može kupiti na tržištu. Ipak, uvek savetujemo da se ovako nešto dobro proveri pre kupovine, pa nije loša ideja poneti tablet sa sobom i isprobati na licu mesta. Kao što se može i pretpostaviti, futrola je mekana i to znači da neće biti baš idealan izbor za zaštitu tableta od padova. Spolja je kompletno crne boje, sa jednim jedinim detaljom koji odskače a to je HAMA oznaka na ziperu. Deluje nam čak pomalo neugledno, uz napomenu da će se prašina i prljavština veoma brzo videti posle kraćeg korišćenja.

Ziper se otvara do poluobima futrole, tako da stavljanje i vađenje neće biti problem. Materijal od koga je napravljen je neopren, koji je sa unutrašnje strane veoma mekan i prijatan na dodir. Dodatno, glavna funkcija je da se površine tableta ne pohabaju i ogrebu, što će bez problema biti ispunjeno u ovom slučaju. Ziperi su presvučeni plastikom i dosta su zgodni za korišćenje. Koliko će ova futrola izdržati neku intenzivnu upotrebu ostaje da se vidi, ali po svemu sudeći, spada u malo kvalitetnije i izdržljivije modele sa tržišta.

Rezime

Ova futrola je univerzalni model za tablete dijagonale do 7", i nećeć biti problem da stane bukvalno bilo model bilo kog proizvođača. Kvalitetne je izrade, pa iako ne izgleda nešto posebno atraktivno, rekli bi da jeste dovoljno fleksibilno i jeftino rešenje za prilično širok krug kupaca.

Conclusion

This case is a universal model for tablets up to 7" diagonal, so it will not be a problem to put any model of any manufacturer in it. It is characterized by high build quality, and although it does not look attractive, it's a flexible and cost-effective solution for a wide range of customers.

Preporučena cena (uključujući PDV, oktobar 2014.): 10€

Gigatron ustupio: Hama Tablet Sleeve 7 Neoprene
maloprodaja: Gigatron Shop Kirovljeva br. 17, 011 / 354 13 78 ili 011 / 354 13 79
zvanični sajt: gigatronshop.com