Vivanco Pouch Slip futrola

Ovo je još jedna od brojnih futrola za tablete koje se mogu pronaći kod nas, a radi se o atraktivnom modelu u crvenoj boji iz Sleeve kategorije. Uz ovako dobru cenu, jako teško je naći bilo kakvu zamerku, posebno kada je futrola ovako dobrog kvaliteta izrade.

Još jedna od novih torbi-futrola koja stiže iz kompanije Vivanco, a radi se o kvalitetnom modelu koji je kompatibilan sa 10" modelima tableta svih proizvođača. Znamo već da većina proizvođača tableta u svojoj ponudi ima i raznu dodatnu opremu u koju spadaju i futrole i torbe. Ukoliko tražite kvalitetnu futrolu za svoj tablet, a ne daje vam se baš puno para za originalnu periferiju, ovako nešto je svakako odlilčan izbor koji će uštedeti koji dinar. Već smo mogli da vidimo par interesantnih futrola ovog proizvođača i utisak je bio da se radi o stvarno sjajnom odnosu kvaliteta i cene, što očekujemo i ovoga puta.

Ključne karakteristike

  • Atraktivna Sleeve futrola
  • Dobar kvalitet izrade

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Dimenzije ekrana tableta: 10"
  • Kompatibilnost: Apple iPad 2, 3, 4, Google nexus 10, Galaxy Tab2 10.1, Galaxy Note 10.1, Sony Xperia S i drugi 10" uređaji

Vivanco Pouch Slip case

Ova futrola spada u takozvane Sleeve modele, što znači da ima minimalno prostora na raspolaganju i da pored samog tableta neće mnogo toga drugog stati. To se najbolje vidi poređenjem spoljašnjih (270x215x30mm) i unutrašnjih (253x197x10) dimenzija. Ipak, to svakako nije neka zamerka pošto je kod tableta vrlo bitno da futrola bude što kompaktnija kako ne bi bila veliki dodatni teret za nošenje, što ovaj model sa svojih 117g težine svakako nije. Model koji je bio kod nas je u atraktivnoj crvenoj boji, sa teksturom koju čine kvadrati, stim osim toga što izgleda interesantno ima i ulogu da spreči oštećenje tableta ukoliko padne, što naravno ne bi baš trebalo testirati.

Sa prednje strane vidimo samo diskretnu oznaku serije periferija Pouch, dok je oznaka proizvođača izostala. Ziper ide samo sa gornje strane i futrola se ne otvara potpuno, što doduše neće ni malo ometati vađenje i stavljanje u futrolu. Kao što smo i očekivali, unutrašnjost je postavljena mekanim materijalom koji podseća na mikrofiber, tako da će unutrašnjost svakako biti adekvatno zaštićena od habanja i ogrebotina, i to sa obe strane tableta. Rekli smo već da zbog dimenzija neće mnogo toga stati, a dobra stvar je da unutrašnje dimenzije daju dovoljno prostora za sve 10" i 10.1" modele tableta, bez obzira na proizvođača, pa barem o tome neće morati da se razmišlja puno.

Rezime

Ova futrola spada u popularne Sleeve modele koji su i najkompaktniji, ali zbog toga osim tableta neće biti prostora ni za šta drugo. Ipak, veoma je kvalitetne izrade i izgleda vrlo atraktivno, a tablet će dobiti preko potrebnu zaštitu kako od habanja i grebanja, tako i od padova (barem sa neke manje visine). Iako Vivanco ne spada u red poznatijih proizvođača periferija, ova futrola ne košta mnogo za kvalitet koji smo videli, tako da sledi i preporuka.

Conclusion

This case is one of the popular Sleeve models that are the most compact, but because of that, there will be no room for anything else beside a tablet. However, it is well-built and looks attractive, so the tablet will be protected against wear and tear and scratches, as well as from falls (at least from smaller heights). Although Vivanco is not among the well-known manufacturers of peripheral, this case does not cost much regarding the quality it offers, so we do recommend it.

Testirani proizvod je uzorak.

Desk ustupio: Vivanco Pouch Slip case
maloprodaja: Bulevar despota Stefana 100, 011/329 21 40; Kneza Miloša 9, 011/3240017, Čika Ljubina 18-20, 011/303 2196
zvanični sajt: desk.rs