HP Signature Messenger Case

Ovo je torba namenjena onima koji su često u pokretu sa laptopom, i koji traže izdržljivu i kvalitetnu torbu. Messenger dizajna, ova torba se nosi na ramenu, no ima i dodatnu ručku za svaki slučaj. Vrlo je dobre završne obrade i dovoljno ojačana da će zaštititi laptop od eventualnog pada i oštećenja.

HP ima u ponudi niz torbi za laptop računare koje spadaju među verovatno i najkvalietnije modele koji se mogu kupiti. Iako sigurno da na tržištu postoji dosta poznatijih proizvođača kada su torbe u pitanju, HP svakako ne treba zaobići. Najčešće su u pitanju vrhunske torbe nešto veće cene u odnosu na prosek, ali smo već mogli da konstatujemo da se ta razlika u ceni definitivno isplati i da ukoliko se traži maksimum za ulženi novac, svakako treba imati HP na umu. Ova torba spada u takozvane poštarke, odnosno Messenger modele koji su popularni kod mlađe populacije, međutim, poslovni dizajn je čini dobrim izborom za svakoga ko voli ovakav tip torbe.

Ključne karakteristike

  • Odličan kvalitet izrade
  • Funkcionalna organizacija prostora

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Veličina dijagonale laptopa: do 16"
  • Dimenzije: 425 x 280 x 110 mm
  • Težina: 0.84Kg

HP Signature Messenger Case

Na prvi pogled, ovaj model neće privući baš puno pogleda, karakterističnog je dizajna koji prati biznis modele, potpuno crne boje sa malo detalja koji će skrenuti pažnju. Napravljena je od najlona koji je prilično popularan izbor i koji se pokazao dosta otpornim na habanje. Ipak, zavrpna obrada je na višem nivou od proseka i torba generalno deluje dosta kvalitetno i kao da se radi o modelu iz više kategorije. Za Messenger modele, karakterističan je dizajn sa nešto širim kaišem koji se u ovom slučaju ipak može se skidati po potrebi, a podrazumeva se da se kaiš može podešavati po obimu, uz široki i dobro postavljeni oslonac za rame. Torba ima i kvalitetno urađenu ručku za nošenje, kao i traku sa zadnje strane za postavljanje na ručku trolley kofera, tako da se lako može nositi u kombinaciji sa trolley torbom.

Očekivano, torba ima poklopac koji pokriva celu prednju stranu i koji pored svega ostalog ima ulogu i da unutrašnjost torbe zaštiti od kiše, a na samom poklopcu imamo jedan uzani bočni džep zaštićen ziperom. Kada se poklopac otvori, vidimo prednju pregradu sa džepovima koji služe za sitnice i koja je takođe zatvorena ziperom. Glavni deo torbe je takođe sa ziperom, a unutrašnjost podeljena na dva dela, jedan sa trakom za laptop do dijagonale od 16" i drugi za ostale stvari koje treba poneti. Torba je odlično postavljena i štiti će laptop ukoliko i slučajno ispadne, a donjii deo i dodatno ojačan da torba može da stoji uspravno. Sve zajedno, ovo je torba odličnog kvaliteta i vrlo dobrog rasporeda.

Rezime

Već smo mogli da vidimo neke stvarno odlične HP torbe iz različitih kategorije i uvek je bio zaključak da se radi o modelima koji su pravljeni da traju i koji će izdržati dug radni vek. Isto važi i u ovom slučaju, pa iako je u pitanju Messenger model koji se uglavnom asocira uz mlađe korisnike, poslovnog je dizajna i nema prepreka da je koriste i svi oni kojima treba kvalitetna i izrdržljiva torba za nošenje laptopa. Iako cena i nije mnogo povoljna (barem gledajući prosek), u potpunosti je opravdana.

Conclusion

We have already seen many great HP bags from different categories and the conclusion is that these are models made to last. The same is true in this case, even though this is a Messenger model usually related to younger users; it is characterized by business design and will be a great option for all those who need a high quality and durable bag to carry a laptop. Although the price is not affordable at all (taking into account the average prices), it is fully justified.

Preporučena cena (uključujući PDV, avgust 2013.): 35€

Pin Computers ustupio: HP Signature Messenger Case
maloprodaja: Pin Computers partneri, spisak prodavnica na ovom linku.