Energy Sistem Traveller 250

Prilično dobra torba iz messenger kategorije, koja je namenjena onima koji su često u pokretu. Kompatibilna je sa laptopovima do dijagoanle od 15.6", i odličnog kvaliteta izrade.

Ko god da koristi laptop, pre ili kasnije se suoči sa izborom torbe, a znamo da se može naći stvarno ogroman broj raznih modela, različitog dizajna, dimenzija, funkcija pa na kraju i cena, tako da nije ni malo lako pronaći odgovarajuću. Od nedavno, možemo videti i Energy Sistem brend, a do nas je stigla i prva njihova torba, odnosno preciznije Soyntec torba sa Energy Sistem brendiranjem, a u pitanju je model Traveller 250. Ovo je takozvana messenger torba ili kako se kod nas zove još i poštarka, sa širokim kaišem za nošenje preko ramena. Ova torba je neke srednje cene za svoju kategoriju, a donosi vrlo funkcionalan dizajn i odlične karakteristike.

Ključne karakteristike

  • Jednostavan dizajn
  • Povoljna cena
  • Dobar kvalitet

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Veličina dijagonale laptopa: do 15.6"
  • Dimenzije: 340x470x120mm
  • Težina: 930g

Energy Sistem Traveller 250

Model Traveller 250 je namenjen korisnicima 15.6" laptopova koji traže nešto moderniju torbu. Ovaj model je crne sive boje sa crvenom postavom i opšiven crvenim koncem, i izgleda dosta atraktivno. Cela torba (spolja i iznutra) je napravljena od najlona, a kako teži oko 930g prazna, nije baš zanemarljivo lagana, no teško je baš naći torbu ovih dimenzija a da je lagana. Ovaj materijal se pokazao dosta izdržljivim, neće se pohabati baš brzo niti lako, a lak je za održavanje, tako da će se lako prebrisati vlažnom krpicom i dugo će zadržati izgled novog. Takođe, iako torba nije vodonepropustiva, pružiće osnovnu zaštitu od kiše, što nije loše znati.

Za razliku od klasičnih Messenger torbi, ova ima i ručku za nošenje koja je dobro postavljena i dosta udobna, a kaiš koji jeste širok i sa velikim i širokim ojačanjem za rame, ipak može da se skine ako nije potreban. Sa prednje strane postoji jedan manji džep za sitnice, sa ziperom, a sa bočne i dodatni džep koji je otvoren sa gornje strane tako da se može stati flašica. Kada se poklopac otvori, vidimo i jednu veću pregradu koja je za sitnice, novčanik, telefon, ključeve, kartice i slično. Unutrašnjost torbe je podeljena na dva dela, jedan dimenzija 280x365x35mm koji je rezervisan za laptop i drugi za sve ostalo što može zatrebati da se ponese. Deo za laptop je dobro postavljen tako da će računar biti dobro zaštićen od eventualnih udaraca i oštećenja.

Rezime

Torba sa zadnje strane ima i traku kroz koju se može provući drška trolley kofera, tako da se lako može staviti i poneti zajedno sa koferom. Kvalitet izrade torbe je odličan i deluje nam dosta izdržljivo, tako da će odlično odgovarati onima koji su stalno u pokretu i na putu. Iako verujemo da će zbog dizajna možda biti malo popularnija kod mlađih korisnika, ova torba nije precenjena i predstavlja jedno od boljih rešenja u svojoj kategoriji.

Conclusion

On the back of the bag, there is a place to put the handle through, so you can easily take it and carry along with the suitcase. The build quality is excellent and the bag seems quite durable, so it will perfectly suit those who are constantly on the move. Although we believe that the design might be more popular among younger users, this bag is not overrated and is one of the better solutions in its category.

Preporučena cena (uključujući PDV, jul 2013.): 23€

Gigatron ustupio: Energy Sistem Traveller 250
maloprodaja: Gigatron Shop Kirovljeva br. 17, 011 / 354 13 78 ili 011 / 354 13 79
zvanični sajt: gigatronshop.com