Treći po redu Sat – Traktov CEE CEE Summer

Operateri telekomunikacionih servisa po treći put se okupljaju u Beogradu u okviru CEE CEE Summer skupa koji organizuje kompanija Sat – Trakt.

Zvanično press saopštenje

Na ovom skupu, koji je jedan od najznačajnijih u regionu, biće prisutno više od 250 predstavnika kompanija iz celog sveta koje se bave Data (prenosom podataka) i Voice (telefonijom). CEE CEE Central and Eastern Europe Carriers and Enterprises Event održava se 2. i 3. juna 2016. u hotelu Falkensteiner.

U telekomunikacionom biznisu od presudnog je značaja mogućnost da se brzo i pouzdano realizuje servis uz profesionalan pristup i efikasno rešavanje eventualnih problema. Na ovom okupljanju, uzak krug operatera telekomunikacionih servisa, sklapanjem ličnih kontakata ostvaruje poverenje i dobija priliku da sklopi direktne poslove, bez posrednika.

„Ovaj skup je od suštinske važnosti za regionalno i međunarodno poslovanje u ovoj oblasti. Cilj skupa je da omogući upoznavanje i razmenu iskustava pojedinaca koji se bave telekomunikacionim uslugama. Oni se okupljaju na jednom mestu, lično se upoznaju i sklapaju kontakte. CEE CEE Summer najznačajniji je skup ove vrste u regionu i mesto je na kome se razmenjuju iskustva i novine, unapređuje saradnja, održavaju postojeći i prave novi poslovni aranžmani“ - kaže Janoš Žemberi vlasnik Sat – Trakta.

Na ovogodišnjem CEE CEE Summeru biće prisutno preko 250 učesnika iz više od 80 kompanija iz 30 zemalja. Na događaju su prisutni svi veliki domaći i regionalni operateri koji dobijaju priliku da afirmišu potencijale ovog dela Evrope predstavnicima najvećih internacionalnih kompanija. Na događaju su između ostalih prisutni: Telekom Srbija, SBB, Orion, Deutche Telekom, Tata Communicatins, TeliaSonera, UPC, Telekom Austria, Akton, Linextelecom, Interoute, HurricaneElectric, po prvi put Telekom China i mnogi drugi.

„CEE CEE Summer iz godine u godinu okuplja sve veći broj učesnika i odavno je prerastao regionalni nivo. Sat – Trakt je prepoznao potrebu regionalnih operatera za jednim specijalizovanim skupom, koji im štedi vreme i novac, a kakav ranije nisu imali priliku da posećuju “kod kuće“. Već posle prvog skupa, bilo je jasno da je CEE CEE Summer prerastao regionalni nivo i postao internacionalno okupljanje“ - kaže Miroslav Iković, predstavnik Sat-Trakta.

Uz glavnog organizatora skupa, Sat-Trakt, ovogodišnji partneri su Dial Telecom, Akton, Linx Telecom, Apelbycommunications, Interoute, Telenor, Telekom Austria group, Telekom Slovenije, SOX, BICS, Telecom Italia Sparkle, Orbis Telecom.