Treći po redu SAT-TRAKT-ov CEE CEE SUMMER - Skup operatera telekomunikacionih servisa srednje i istočne Evrope

Operateri telekomunikacionih servisa po treći put se okupljaju u Beogradu u okviru CEE CEE SUMMER skupa koji organizuje Kompanija SAT-TRAKT. Na ovom skupu, koji je jedan od najznačajnijih u regionu, biće prisutno više od 250 predstavnika kompanija iz celog sveta koje se bave Data (prenosom podataka) i Voice (telefonijom). CEE CEE Central and Eastern Europe Carriers and Enterprises Event održava se 2. i 3. juna 2016.u hotelu Falkensteiner.

Zvanično press saopštenje

U telekomunikacionom biznisu od presudnog je značaja mogućnost da se brzo i pouzdano realizuje servis uz profesionalan pristup i efikasno rešavanje eventualnih problema. Na ovom okupljanju, uzak krug operatera telekomunikacionih servisa, sklapanjem ličnih kontakata ostvaruje poverenje i dobija priliku da sklopi direktne poslove, bez posrednika.

„Ovaj skup je od suštinske važnosti za regionalno i međunarodno poslovanje u ovoj oblasti. Cilj skupa je da omogući upoznavanje i razmenu iskustava pojedinaca koji se bave telekomunikacionim uslugama. Oni se okupljaju na jednom mestu, lično se upoznaju i sklapaju kontakte. CEE CEE SUMMER najznačajniji je skup ove vrste u regionu i mesto je na kome se razmenjuju iskustva i novine, unapređuje saradnja, održavaju postojeći i prave novi poslovni aranžmani“ - kaže Janoš Žemberi vlasnik SAT-TRAKT-a.

Na ovogodišnjem CEE CEE SUMMER-u biće prisutno preko 250 učesnika iz više od 80 kompanija iz 30 zemalja. Na događaju su prisutni svi veliki domaći i regionalni operateri koji dobijaju priliku da afirmišu potencijale ovog dela Evrope predstavnicima najvećih internacionalnih kompanija. Na događaju su između ostalih prisutni: Telenor, Telekom Srbija, SBB, Orion, Deutsche Telekom, Tata Communications, TeliaSonera, UPC, Telekom Austria Group, Akton, LinxTelecom, Interoute, HurricaneElectric, po prvi put Telekom China i mnogi drugi.

„CEE CEE SUMMER, iz godine u godinu, okuplja sve veći broj učesnika i odavno je prerastao regionalni nivo. SAT-TRAKT je prepoznao potrebu regionalnih operatera za jednim specijalizovanim skupom, koji im štedi vreme i novac, a kakav ranije nisu imali priliku da posećuju „kod kuće“. Već posle prvog skupa, bilo je jasno da je CEE CEE SUMMER prerastao regionalni nivo i postao internacionalno okupljanje“ - kaže Miroslav Iković, predstavnik SAT-TRAKT-a.

Uz glavnog organizatora skupa, SAT-TRAKT, ovogodišnji partneri su: Dial Telecom, Akton, Interoute, Telenor, LinxTelecom, Telekom Austria Group, Sparkle, Sox, BICS, Telekom Slovenije, Orbis Telekom, Apelby Communications.