Tuncmatik Digitech Pro 1600VA UPS sistem sa zaštitom od preopterećenja

Moderni IT korisnici ne žele samo funkcionalne proizvode već u isto vreme i elegantne u kojima će uživati prilikom svakodnevne upotrebe. Digitech Pro kompanije Tuncmatik je proizvod jedinstvenog dizajna prijatnog za oko, a ako ste mislili da svi UPS sistemi su skriveni ispod stola prevarili ste se.

Tuncmatik Digitech Pro 1600VA

Digitech Pro model je ipak napravljen da stoji na stolu a njegov ekran omogućava da steknete uvid u rad ovog uređaja bez da morate da se sagnete. Opremljen je funkcijom utišavanja alarma koji se može javiti kada uređaj radi u režimu baterije.

Tuncmatik Digitech Pro 1600VA

Poseduje multifunkcionalni ekran koji je način komunikacije sa korisnikom. Putem LCD ekrana možete da vidite sve potrebne informacije kao što su ulazni/izlazni napon, nivo opterećenja, nivo baterije, preopterećenje itd. Digitech Pro je opremljen procesorom visokog radnog takta koji svim funkcijama ovog sistema upravlja na pravi način i pravovremeno. On upravlja bezbednim radom UPS sistema, preopterećenjima, te zaštitom od visokog i suviše niskog napona.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Tuncmatik
  • Model: Digitech Pro 1600 VA
  • Kapacitet/ Snaga: 1600VA/960W
  • Ekran: LCD panel
  • Alarm: režim baterije, niskog napona baterije, preopterećenja, greške

Zaključak

Tuncmatik Digitech Pro je elegantni UPS sistem opremljen LCD ekranom dizajniran da stoji na vašem stolu i obezbeđuje zaštitu vaših IT sistema u situacijama kada dođe do prekida napajanja električnom energijom, ali i u slučajevima pada ili prevelikog porasta napona.

Conclusion

Tuncmatik Digitech Pro is an elegant UPS system with LCD screen designed to stand on the table and ensure the IT systems protection in situations of power outage, but also in cases of failure or excessive voltage increase.

Zahvaljujemo se:

Sampro, Njegoševa 19, 011/307 50 60

Preporučena maloprodajna cena (jul 2016): oko 198€

sampro.rs