IBM SEE Business Connect

U susret konferenciji IBM SEE Business Connect koja se održava u Budimpešti 30. i 31. maja, Goran Slijepčević, Analytics Sales Leader kompanije IBM, objavio je blog na IBM SEE Blog stranici.

Zvanično press saopštenje

„U oblasti analitike i kognitivnog računarstva, nije samo krajnji rezultat važan, već i put kojim se do njega dolazi – a kako bismo odlučili u kom pravcu treba da krenemo, moramo prvo odlučiti gde želimo da stignemo. Glavno sredstvo na koje se oslanjamo prilikom donošenja ovakvih odluka su podaci. Generišemo 2.5 triliona bajtova podataka svakog dana: ovo je mnogo više od broja reči koje su izgovorene od početka vremena do danas,“ istakao je Slijepčević.

Objašnjavajući kako rešenja kompanije IBM pomažu kompanijama da unaprede poslovanje i jednostavnije se upute ka kognitivnom poslovanju, navedeni su lokalni projekti koji su u Srbiji sprovedeni sa udurženjima i kompanijama: Asocijacijom Osiguravača Srbije, Telekomom Srbije, Ministarstvom unutrašnjih Pposlova, i Nacionalnom službom za zapošljavanje.

Više informacija o ovim saradnjama je dostupno u blogu na adresi: https://www.ibm.com/blogs/southeast-europe/precious-data/

IBM SEE BusinessConnect jedinstven je IBM događaj koji će, 30. i 31. maja u Budimpešti, okupiti korisnike, poslovne partnere i promotere najnovijih trendova iz više od 10 zemalja jugoistočne Evrope, uključujući Mađarsku, Rumuniju, Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju i Bugarsku. Posetiocima se pruža mogućnost povezivanja sa biznis liderima - CEO, CIO, COO, CFO, CMO-ima i prilika da istraže u praksi dokazana rešenja, strategije i inovacije koje će ih povesti u kognitivnu budućnost.

Registracija za IBM SEE BusinessConnect događaj: http://ibm.co/21meRHj