Xwave NTM8210 15.6'' torba

Još jedna od Xwave torbi koje su dostupne u prodavnicama, ovoga puta model za 15.6" laptop računare koji spada u one klasične, bez ikakvih posebnih opcija. Ipak, solidan kvalitet i odličan cena će mnogima biti sasvim dovoljni.

Još jedna od brojnih torbi koje se mogu pronaći za laptop računare, a koja dolazi iz kompanije Xwave. Već smo videli par modela i zaključili da se radi o sasvim pristojnim torbama, solidnog kvaliteta, sa dizajnom koji neće privući baš mnogo pažnje. Ne treba zaboraviti da ima dosta onih kojima i odgovara da torba za laptop bude što neupadljivija, tako da će ovako nešto savršeno odgovarati. Ono što će korisnike inicijalno privući jeste prilično dobra cena od oko 15€, iza čega stoji sasvim solidan kvalitet.

Ključne karakteristike

  • Solidan kvalitet izrade
  • Veoma povoljna cena

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Kompatibilnost: laptop računari do dijagonale od 15.6"

Xwave NTM8210 15.6'' torba

Xwave NTM8210 je mekana torba koja je cela izrađena od najlona, koji se pokazao kao veoma izdržljiv i kvalitetan materijal, što će se vrlo lako pokazati posle dužeg nošenja. Održavanje će takođe biti lako, pošto je potrebno samo prebrisati vlažnom krpom ako se negde i isprlja. Torba je veoma jednostavnog dizajna, i tek posle malo zagledanja nalazimo na Xwave oznake na ziperima. U odnosu na klasične torbe kojih stvarno ima dosta, ova će se jedino razlikovati po interesantno urađenim ručkama koje su metalne i hromirane, obložene veštačkom kožom. Iako ovo izleda interesantno, možemo da samo konstatujemo da nije toliko udobno za držanje kao kada su u pitanju klasične, tapacirane ručke.

Torba sa bočnih strana ima metalne alkice, na koje se kači kaiš za preko ramena, a sam kaiš se može podešavati po veličini i ima ojačanje za rame. Torba sa obe strane ima po jednu uzanu pregradu zatvorenu ziperom, a tu je i glavna pregrada koja zauzima skoro celu zapreminu torbe. Unutra postoji poseban deo predviđen za laptop, kao futrola koja je fiksirana i sa trakom koja će laptop držati u mestu. Dodatno, u ovoj glavnoj pregradi postoji i par džepova za sitnice, i dovoljno je prostora da se ponesu i adapter i kabl za napajanje za laptop, par periferija i sve ono što se inače nosi uz laptop.

Rezime

Ovaj model torbe je sasvim dobrog kvaliteta, i jedino što bi voleli da vidimo jesu neka ojačanja sa donje strane, da može da se spusti direktno na pod bez prljanja donje stranice torbe. Ovako nešto će odgovarati onima koji su stalno u pokretu, i koji traže dovoljno izdržljivu torbu koja neće privlačiti mnogo pogleda. Svakako da postoji dosta atraktivnijih modela, ali uvek ima onih koji traže klasičnu varijantu za 15.6" laptop računare kojih ima i najviše.

Conclusion

This bag is of good quality, and we'd like to see reinforced bottom side of the bag so the bag can be put down directly on the floor without dirtying it. Something like this would suit those who are constantly on the move and seeking for a durable non-attractive bag. There are a lot of more attractive models, but there are always those who seek a classic bag for a 15.6" laptop.

Testirani proizvod je uzorak.

NT Company ustupio: Xwave NTM8210 15.6'' torba
maloprodaja: NT Company prodajna mesta na ovom linku.