Xwave NT1235

Ovo je prilično jednostavna torba, osnovnih mogućnosti i dizajna koji neće privući baš mnogo pogleda. Ipak, ne košta mnogo i prilično je robustna, tako da će biti odličan izbor ukoliko nemate neke posebne zahteve.

Kako su tableti sve popularniji, tako ima i sve više raznih torbica i futrola koje su namenjene raznim modelima dijagonala od 7 pa do 10.1". Xwave u programu ima baš dosta raznih modela, a i ostali proizvođači dosta toga nude, tako da nekada nije ni malo lako odabrati odgovarajući. Ipak, ono što je mnogim anajbitnija stvar jeste cena, pa u skladu sa tim i sve ostalo. Ono što smo do sada mogli da vidimo kada je Xwave u pitanju je da ima vrlo moderno dizajniranih modela koji su dobrog kvaliteta izrade, ali su i cene ostale veoma povoljne, što će svima odgovarati.

Ključne karakteristike

  • Dobar kvalitet izrade
  • Odlična cena

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Dimenzije ekrana laptopa: 10.1"

Xwave NT1235

Ovaj model torbe je vrlo kompaktnih dimenzija, napravljen da idealno odgovara tabletu dijagonale ekrana od 10.1". Napravljena je od kepera, što nije baš čest izbor za torbe, ali baš zbog toga izgleda dosta interesantnije od onoga što se najčešće viđa i deluje na prvi pogled dosta robustnije i izdržljivije od proseka, što je svakako pozitivna osobina. Ovaj model spada u takozvane sleeve varijante, što znači da mesta ima samo za tablet, bez ikakve dodatne opreme, što treba imati na umu, mada realno malo ko nosi još nešto pored samog tableta u torbi, barem što se tiče dodatne opreme.

Torba je kompletno crne boje, i spolja nema baš mnogo toga što se može videti, ako ne računamo Xwave logo sa strane, Sa gornje strane se nalazi poklopac koji se širokom čičak trakom drži fiksiranim. Obod torbe, kada se poklopac otvori je malo razbija monotoniju sa dezenom sa belim prugama, ali to je i jedini detalj koji malo odskače. Unutrašnjost torbe nije postavljena nekim mekanim materijalom, što zameramo, ali je i ovako sasvim dovoljno da se neće desiti da se ekran tableta ogrebe. Stranice torbe su malo postavljene kako bi pružili elementarnu zaštitu ukoliko ispadne, ali se ne bi baš pouzdali da će uspeti mnogo da zaštiti ako padne sa veće visine.

Rezime

Ova torba je veoma jednostavna i to je po nama prednost. Kvalitetne je i robusne izrade, tako da se neće brzo ni lako pohabati. Prostora ima za tablete do dijagonale ekrana 10.1", ali ne i za bilo šta više od samog tableta. Cena je u skladu sa tim vrlo povoljna, a time se pruža mogućnost onima koji imaju malo ograničeniji budžet, da dođu do pristojne torbe.

Conclusion

This bag is very simple and it is an advantage. High build quality and robust materials characterize it, so it is quite resistant to wear and tear. There is room only for tablets up to 10.1" diagonal and nothing else. According to that, the price is favorable, and in this way, an opportunity for those who have a limited budget to get a decent bag is provided.

Preporučena cena (uključujući PDV, novembar 2013.): 13€

NT Company ustupio: Xwave NT1235
maloprodaja: NT Company prodajna mesta na ovom linku.