Xwave NT1370-7 futrola za tablet

Veoma dobra futrola za tablet koja spada u osnovnu kategoriju i sleeve modele. Dostupna u dve verzije, crnvenoj i plavoj boji, mekana je i rastegljiva, pa iako ne pruža zaštitu od udaraca i padova, biće dobar izbor za zaštitu od ogrebotina i habanja.

Uvek ima onih koji traže dobru futrolu za tablet, međutim one najkvalitetnije su najčešće i najskuplje, tako da uvek ima interesenata za one jeftinije modele. Ova futrola kompanije Xwave spada upravo među jeftinije, tako da očekujemo i da prodaja zabeleži dobre rezultate. Videli smo da u prodavnicama postoji veliki broj raznih modela, kao i to da je Xwave prilično napredovao što se tiče kvaliteta ali da su cene ostale i dalje u rangu najpovoljnijih na tržištu, tako da stvarno može dosta da se bira. Model koji ćemo videti spada u dosta jednostavne, takozvane sleeve futrole, u koje staje samo tablet, bez ikakvih dodataka.

Ključne karakteristike

  • Klasičan dizajn Sleeve futrole
  • Dobar kvalitet izrade
  • Povoljna cena

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Dimenzije ekrana tableta: 7"-7.9"

Xwave NT1370-7 tablet torba

Kao što se može videti u specifikacijama, ova futrola je namenjena tabletima dijagonale do 7.9", što znači da će vrlo verovatno stati i 8" modeli pošto je rastegljiva, ali da ipak vredi probati pre kupovine. U ponudi su dve verzije, crna sa crvenom i crna sa plavom prugom. Napravljena je od neoprena koji je veoma zahvalan materijal, mekan na dodir i veoma lak za održavanje. Futrola spolja ima samo jednu diskretnu oznaku proizvođača, a interesantno je da smo viđali i veoma slične futrole sa drugim oznakama ili čak bez ikakve oznake. U svakom slučaju, kvalitet izrade i finalna obrada je prilično dobar za ovu cenu i na to nema nikakvih primedbi.

Ova futrola ima poklopac koji prelazi preko otvora, i kada je tablet unutra, prevlači se preko gornjeg dela, i iz iskustva možemo da kažemo samo da je potrebno malo vremena da se futrola malo raširi prema dimenzijama samog tableta. Unutrašnjost je vrlo mekana i odlično će štititi tablet i ekran od habanja, ali zbog materijala koji je veoma tanak, neće pružiti nikakvu zaštitu od eventualnog pada, što smo doduše i očekivali. Kao i kod svih drugih Sleeve futrola, prostora nema ni za šta drugo osim za tablet, i to je praktično i jedina, uslovno rečeno, zamerka, mada kome treba više prostora, uvek može odabrati neki drugi model kod koga ima više prostora.

Rezime

Ova futrola predstavlja osnovnu zaštitu tableta od oštećenja kao što su ogrebotine, i zgodna je kao nešto u čemu će tablet stajati dok se prenosi u nekoj većoj torbi, ali i kao zaštita od prašine recimo. Neopren je rastegljiv i izdržljiv materijal, tako da će izdržati dosta dugu i intenzivnu upotrebu bez ikakvih problema. Generalno, ovo je jednostavna i jeftina futrola koja se definitivno isplati.

Conclusion

This case offers a basic protection from damages such as scratches, and it is handy as something in which tablet is going to be placed when transferred in to a larger bag, as well as protection against dust, for example. Neoprene is stretchable and durable material, so it will withstand a long and intensive use without any problems. Generally, this simple and cheap case is great value for money.

Preporučena cena (uključujući PDV, novembar 2013.): 7€

NT Company ustupio: Xwave NT1370-7 tablet torba
maloprodaja: NT Company prodajna mesta na ovom linku.