Trust Madrid

Odlična torba za laptopove do dijagonale ekrana od 16", sa interesantnim dizajnom koji će pre odgovarati lepšem polu. Kvalitetne je izrade i sa dosta prostora na raspolaganju, dodatno je i otporna na kišu, što će posebno obradovati one koji dosta vremena provode napolju.

Već smo videli razne modele torbi za laptopove, tako da nema puno toga što može da na bilo koji način iznenadi ili ponudi mnogo toga novog. Ipak, uvek volimo da vidimo nove i atraktivne modele torbi pogotovo što su sve jeftinije pa korisnici mogu stvarno dosta toga da pronađu po prodavnicama. Model Madrid (a Trust ima vrlo zanimljivu nomenklaturu po gradovima) je torba koja će zbog cvetnog dezena verovatno biti popularnija kod pripadnica lepšeg pola. Ovo je torba koja spada u grupu takozvanih Messenger ili poštarki, koje imaju široki kaiš za preko ramena koji je fiksiran. Ono što znamo takođe za Trust torbe je da su odličnih cena, što ide sjajno u kombinaciji sa modernim i funkcionalnim dizajnom.

Ključne karakteristike

  • Interesantan dezen
  • Kvalitetna izrada
  • Funkcionalna organizacija prostora

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Veličina dijagonale laptopa: do 16"

Trust Madrid

Torba je dimenzija 310 x 400 x 80 mm i prazna teži 480g, što ne odskače od proseka za ovu kategoriju, a ono što je bitno je da u nju staju laptopovi do dijagonale ekrana od 16". Napravljena je od vodootpornog materijala u crnoj osnovnog boji, sa cvetnim dezenom. I sama konstrukcija torbe je takva da kiša neće moći da prodre u unutrašnjost, pošto poklopac pokriva celu prednju stranu ali i otvor sa gornje strane. Kvalitet izrade je odličan a završna obrada takva da je u rangu nekih dosta skupljih modela. Što se tiče nošenja torbe, kaiš je dovoljno širok i sa ojačanjem na sredini, tako da će torba biti udobna za nošenje i kada je teška, a kao dodatak vidimo i futrolu za mobilni ili novčanik, koja se nalazi na samom kaišu.

Kada se poklopac otvori, vidimo da napred imamo dve uzane pregrade u koje će stati sitnice i ono što treba imati pri ruci, stim što su ove pregrade otvorene, pa samo treba voditi računa da nešto slučajno ne ispadne. Unutrašnjost torbe je presvučena roze materijalom, a vidimo da se i dodatno može zatvoriti tako da je stvarno teško zamisliti da kiša prođe unutra. Postoji poseban prostor rezervisan za laptop, dok je ceo unutrašnji deo dimenzija 270 x 380 x 44 mm. Kao i obično, nije loša ideja poneti laptop i proveriti na licu mesta da li staje kako treba. U torbi ima još dovoljno prostora za sve dodatke koji se obično nose uz laptop, kao što su adapter za napajanje, ali i dosta drugih stvari koje mogu zatrebati. Iako spolja ne izgleda toliko prostrano, prostora ima stvarno dosta.

Rezime

Ova torba je dosta dobre cene za ono što nudi, a to je moderan dizajn i vrlo kvalitetnu izradu. Prostora ima stvarno dosta, što nam se dopalo, ali to uvek nosi rizik da se torba dosta napuni i bude malo teža. Za ove pare se obično mogu naći neki generički modeli koji ne izgledaju ovako lepo ali i nemaju ovoliko kvalitetnu izradu, tako da preporuka definitivno ide na stranu Trust-a.

Conclusion

This bag offers a modern design and a high build quality; there is enough space and we do like that, but it means you could fill completely the bag and make it a bit heavier. For this amount of money, it is possible to find some generic models that do not look so good and without such good build quality, so we do recommend this Trust model.

Preporučena cena (uključujući PDV, maj 2013.): 13€

Pin Computers ustupio: Trust Madrid
maloprodaja: Pin Computers partneri, spisak prodavnica na ovom linku.