Trust Avola 16'' Notebook bag

Interesantan ranac kompanije Trust, sa elegantnim dizajnom gde pažnju najviše privlači to što ima samo jedan kaiš za preko ramena, što se pokazalo da ne utiče na ergonomiju i udobnost. Generalno, ovo je odličan ranac koji ne košta mnogo.

Iz proizvodnog programa kompanije Trust, stiže jedan interesantan ranac namenjena laptop računarima do dijagonale od 16". Iako znamo da sada već u prodavnicama ima stvarno raznih modela torbi svih mogućih kategorija i namena, uvek ima prostora za kvalitetne varijante koje ne koštaju mnogo. Ovo nije baš klasičan ranac iako sa prednje strane možda tako deluje, pošto na raspolaganju ima samo jedan kaiš za preko leđa. Ovo nije prvi ovakav ranac koju smo videli, a ostaje da se vidi koliko će biti zgodna i udobna za nošenje kada bude puna, a u kom slučaju ipak nije loše imati klasična dva kaiša koji raspoređuju težinu na cela leđa.

Ključne karakteristike

  • Atraktivan dizajn
  • Odličan kvalitet izrade
  • Dobra cena

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Dimenzije: 500x340x85mm
  • Težina: 670g

Trust Avola 16'' Notebook bag

Ranac je napravljena od vrlo kvalitetnog materijala, sa završnom obradom koja je na visokom nivou za ovu cenovnu kategoriju. Ranac je sive boje, sa dosta neupadljivim logom proizvođača, i izgleda nam prilično elegantno. Iako nije u pitanju vodootporan materijal, konstrukcija je takva da će izdržati slabiju kišu, naravno, u nekom kraćem intervalu. Uz dimenzije od 500x340x85mm i težinu od 670g, ne razlikuje se baš mnogo od brojnih drugih ranaca koje smo imali priliku da vidimo ranije. Što se nošenja tiče, vidimo da je tu postavljena ručka, kao i jedan kaiš za preko ramena, koji je postavljen i udoban za duže nošenje. Dodatno, cela zadnja strana ranca je ergonomski oblikovana, sa ojačanjima za leđa.

Što se tiče rasporeda prostora, ranac ima jednu glavnu pregradu dimenzija 385 x 266 x 41 mm u koju bez problema staju svi laptopovi do dijagonale od 16", sa posebnim ojačanjima tako da će laptop biti solidno zaštićen. Pored laptopa tu ima mesta i za adapter za napajanje i druge periferije, a dodatno, sa prednje strane ranca imamo još jedan manji džep i jednu manju pregradu sa džepovima za kartice, telefon i druge sitnice. Raspoloživ prostor je dobro iskorišćen i nema puno toga što bi eventualno promenili kod ovog modela. Pitanje sa početka teksta, o tome koliko je udoban ranac ako se koristi samo jedan kaiš za preko ramena dobija svoj odgovor: ranac jeste udobna za nošenje čak i kada je puna i na to nemamo primedbi.

Rezime

Ovakav ranac će zbog karakterističnog dizajna sigurno biti primećen, a mi možemo da potvrdimo odličan kvalitet izrade i dobro organizovan prostor tako da staje dosta toga, uz očuvanje udobnosti. Cena je prilično dobra za ovakav kvalitet, tako da Trust Avola dobija našu preporuku i stvarno odlične ocene.

Conclusion

Such a bag is sure to be noticed because of its distinctive design, and we can confirm the excellent quality of workmanship and well-organized space to fit many things while maintaining comfort. The price is reasonable for such quality, so Trust Avola gets our recommendation.

Preporučena cena (uključujući PDV, septembar 2014.): 17€

Pin Computers ustupio: Trust Avola 16'' Notebook bag
maloprodaja: Pin Computers partneri, spisak prodavnica na ovom linku.