Sony gedžeti za nezaboravni odmor

Od svetskih festivala do napetih sportskih takmičenja – ovo leto donosi brojne uzbudljive doživljaje, a kompanija Sony je tu da svojim uređajima upotpuni svaki od njih.

Zvanično press saopštenje

Bilo da želite da se opustite uz najbolju zabavu i muziku ili zabeležite najdraže uspomene, ovi gedžeti su pravi izbor saputnika za idealni odmor.

α6300 fotoaparat bez ogledala

Uz novi α6300 fotoaparat kompanije Sony, unapređen najbržim autofokusom, nećete propustiti da sačuvate najlepše letnje trenutke. Vaše avanture neće izbledeti sa dolaskom jeseni zahvaljujući fantastičnom kvalitetu slike koji pružaju Exmor CMOS senzor od 24,2 megapiksela i opcija snimanja u 4K formatu. Pomoću aplikacije PlayMemories, kao i ugrađene podrške za Wi-Fi mrežu i NFC tehnologiju za razmenu podataka, moći ćete jednostavno da izmenite i podelite slike i snimke najzanimljivijih dogodovština sa prijateljima i porodicom.

Preporučena maloprodajna cena: 165.990 RSD za ILCE6300B (samo telo bez objektiva) / 185.990 RSD za ILCE6300LB (sa objektivom SEL1650).

DSC-HX90 kompaktni fotoaparat

Ovaj kompaktan uređaj neizostavan je pratilac na putovanjima. Mogućnost povezivanja putem WI-Fi mreže omogućava vam da u hodu objavljujete željeni sadržaj, te svoje prijatelje obaveštavate o svojim aktivnostima. Takođe, ovaj fotoaparat odlikuje i optički zum od 30x zahvaljujući kome će i daleki objekti na vašim fotografijama izgledati jasno i oštro.

Preporučena maloprodajna cena: 51.990 RSD

SRS-XB3 prenosivi bežični zvučnik

Muzika je obavezna stavka za odličnu atmosferu na kampovima velikih svetskih festivala! Zato je tu prenosivi bežični zvučnik SRS-XB3 koji obezbeđuje savršen bas, čak i kada se ne nalazite ispred bine. Vodootporan je, što ga čini savršenim i za žurke na bazenu. Baterija koja traje i do 24 časa, kao i NFC one-touch standard prenosa podataka omogućiće vam da uživate u omiljenoj muzici i bez prekida nastavite zabavu do ranih jutarnjih časova. Dostupan je u plavoj, crnoj, zelenoj i crvenoj boji. Preporučena maloprodajna cena: 24.990 RSD

h.ear on bežične Bluetooth slušalice sa funkcijom za suzbijanje buke 

Ove slušalice omogućiće vam da otklonite neželjeni žamor iz okoline i u potpunosti se koncentrišete na najdraže note. Doživljaj dodatno upotpunjuju visoka audio rezolucija, kao i trajanje baterije i do 20 sati, pa ćete omiljenim pesmama moći da se prepustite i tokom dugih putovanja. Ove slušalice upečatljivog dizajna dostupne u viridijan plavoj, cinober crvenoj, bordo roze, limeta žutoj i ugljeno crnoj boji.

Preporučena maloprodajna cena: 21.990 RSD

NW-WS413 / NW-WS414 Walkman otporan na vodu i prašinu

Novi Sony Walkman uređaji odlični su motivatori za letnju rekreaciju, kako dok ujutru plivate, tako i tokom večernjeg trčanja. Odlikuje ih i jedinstveni režim Ambient Sound koji omogućava da slušate muziku, a da pritom ne blokirate zvuke koji dolaze iz vašeg okruženja. Zahvaljujući specifičnom obliku i radu bez žica, veoma je udoban i pouzdan, tako da ne morate brinuti da će vam skliznuti sa glave.

Preporučena maloprodajna cena: NW-WS413 – 13.990 RSD; NW-WS414 – 15.490 RSD

FDR-AX53 4K Handycam kamera

Zahvaljujući ovom praktičnom uređaju, najinteresantniji trenuci sa letovanja biće zabeleženi u spektakularnoj 4K rezoluciji. Upotrebom Balanced Optical Steady Shot stabilizacije slike, vaš zapis će i bez upotrebe stativa biti jasan, čak i kada snimate iz ruke u pokretu, dok će fotografije očaravajućih pejzaža i zalazaka sunca biće besprekorne, bez ikakvih iskrivljenosti. Pomoću Sony FDR-AX53 4K Handycam kamere, veoma jednostavno možete i da montirate sadržaje, te sve svoje snimke sa odmora spojiti u jedan film za pamćenje. Preporučena maloprodajna cena:115.990 RSD

4K HDR XD93 BRAVIA televizor

Pretvorite svoju dnevnu sobu u stadion! Pozovite prijatelje i porodicu i ovoga leta zajedno gledajte sva sportska nadmetanja na nagrađivanom ultra tankom HDR XD93 BRAVIA televizoru kompanije Sony. Beskompromisan kvalitet slike i izraženi detalji učiniće da steknete utisak da program posmatrate uživo. Zahvaljujući unapređenom osvetljenju, jasnoći boja i kontrasta, čak i veoma osvetljeni delovi slike izgledaju realistično. Osim kvalitetne slike, ovaj televizor nudi i brojne mogućnosti za zabavu uz Sony TV Android platformu. Preporučena maloprodajna cena: KD55XD9305 (dijagonala od 55 inča) je 335.990 RSD, dok je maloprodajna cena modela KD65XD9305 (dijagonala od 65 inča) 469.990 RSD.