HP Professional Slim Top Load Case

Ova torba će biti interesantna profesionalcima, onima koji dosta vremena nose laptop sa sobom, a treba ima ipak malo više prostora. Kvalitetna izrada i dobra cena su kombinacija koja uvek prolazi kod kupaca, pa verujemo da će tako biti i ovog puta.

HP Professional Slim Top Load Case je torba namenjena poslovnim korisnicima koji vole ovakav biznis dizajn, a traže izdržljivu torbu sa dovoljno prostora da stanu laptop i sva pripadajuća oprema. Kao i uvek kada su HP torbe u pitanju, prvo što konstatujemo je kvalitet izrade i stvarno odličnog rasporeda prostora. Ova torba možda previše atraktivna, ali jeste odličnog odnosa cene i kvaliteta, pa iako brand name torbe uglavnom koštaju malo više od proseka, i dalje potpuno opravdava investiciju. Ova torba ima i dosta jaku konkurenciju, no ko god da želi nešto više od standardnog modela, svakako treba da pogleda i ovaj model.

Ključne karakteristike

  • Odličan kvalitet izrade
  • Dobro raspoređen prostor

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Veličina dijagonale laptopa: do 17.3"
  • Dimenzije: 13.3 x 33.7 x 46.4 in
  • Težina: 990g

HP Professional Slim Top Load Case

Po dizjanu, ova torba se neće mnogo odudarati od proseka, no ipak ima par detalja koji će jasno dati do znanja kakav kvalitet izrade stoji iza. Prvo su ručke sa gornje strane, nešto veće dužine, fiksirane sa bočne strane i dosta udobne za korišćenje. Tu su i mala HP oznaka pri vrhu torbe, kao i kvalitetni metalni ziper zatvarači. Izgledom, najviše podseća na klasične akten tašne, stim što ima opciju da se zakači i kaiš za nošenje koji se može podešavati po dužini, uz standardno ojačanje na sredini. Toeba deluje vrlo elegantno, i kompletno je crne boje sa sivon horizontalnom lajsnom i postavom, tako da neće skretati previše pažnje okoline, što se uglavnom ceni.

Sa prednje strane torbe imamo jednu veću pregradu odnosno preciznije prednji džep širine cele torbe, koja se zatvara ziperom i koja će biti vrlo zgodna za držanje sitnica koje treba imati pri ruci. Sa zadnje strane nema dodatne pregrade, ali ima proreza kroz koji se provlači ručka trolley torbe, tako da se lako može poneti u kombinaciji sa još jednim prtljagom. Sa donje strane imamo i plastična ojačanja tako da se torba može postaviti da stoji i uspravno. Što se tiče organizacije prostora, unutra imamo jednu pregradu za laptop (do dijagonale od 17.3"), koja je ojačana i odlično zaštićena, jedna pregrada za dokumenta, i jedna posebna pregrada u koju staje tablet kao i sva dodatna oprema za laptop koja može zatrebati.

Rezime

Ova torba nije previše velika i dobro će doći onima koji su često na putu sa laptopom, pa iako posle nekog vremena laptop uvek postane težak, bar će biti i dosta udobna za nošenje, uz napomenu da se može zakačiti na bilo koju trolley torbu ili kofer. Vrlo je kvalitetne izrade, a nama se dopada ovaj pomalo minimalistički, ali i elegantni dizajn. Laptop će odlično biti zaštićen od eventualnih udaraca i padova, a cena ove torbe uopšte nije toliko visoka da bi predstavljala prepreku za kupovinu.

Conclusion

This bag is not too big and will be useful to those who are often on the road, even though after a while the laptop gets heavy, it will be comfortable to wear, and it can be attached to any trolley bag or suitcase. The build quality is great, and we like the minimalistic and elegant design. The laptop will be well protected from any knocks and bumps, and the price of this bag is not so high to constitute a barrier to purchase.

Preporučena cena (uključujući PDV, septembar 2013.): 40€

Pin Computers ustupio: HP Professional Slim Top Load Case
maloprodaja: Pin Computers partneri, spisak prodavnica na ovom linku.