HP Cappuccino Tablet Sleeve

Vrlo kvalitetna HP futrola za tablete dijagonale do 9.7". Odličnog je kvaliteta izrade, a na raspolaganju ima prostora i za par drugih sitnica, što obično nije slučaj kod prosečnih Sleeve futrola.

Da HP nema samo neke ozbiljne, poslovne torbe u ponudi govori i to da će i vlasnici laptopova imati šta da vide. Model koji nosi ime Cappuccino Tablet Sleeve je interesantnog dizajna i po svemu sudeći namenjen lepšem polu. Oni koji imaju tablete se pre ili kasnije suoče sa tim da im je potrebna kvalitetna futrola koja će tablet zaštititi od oštećenja, a u većini slučajeva to znači jednostavne sleeve futrole gde nema prostora ni za šta osim za sam tablet. Iako nam je pomalo neobično što je ovde ograničena dijagonala na 9.7" pošto ima i dosta 10" tableta, no u svakom slučaju je ovo kvalitetna futrola za one koji traže malo bolji kvalitet izrade i atraktivniji dizajn.

Ključne karakteristike

  • Vrlo kvalitetna izrada
  • Dobra cena

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Veličina dijagonale tableta: do 9.7"
  • Dimenzije: 2 x 27 x 21 cm
  • Težina: 132g

HP Cappuccino Tablet Sleeve

Za razliku od klasičnih neoprenskih futrola, ova je nešto većih dimenzija, osnove 27x21mm, i debljine od 2cm. Napravljena je spolja od najlona, i to u karakterističnim bež-braon nijansama, odakle i ime Cappuccino. Pored diskretnog HP logoa sa donje strane, primećujemo i atraktivan dezen sa prednje strane. Iako svakako da nije među najmanjim torbama za ovu kategoriju tableta, ipak nema ručki, što bi možda ipak bilo zgodno. Sa druge strane, neće biti problema ni da se nosi u ruci pošto je težine od svega 132g, tako da zajedno sa tabletom neće biti previše teška.

Kvalitet izrade je odličan i što se toga tiče, HP-u sve pohvale po što već tradicionalno neke od najkvalitetnijih torbi koje se mogu kupiti nose potpis ovog proizvođača. Ono što nije karakteristično za klasične sleeve futrole svakako jeste džep sa prednje strane, ali će konačno odahnuti svi koji vole da je futrola što manja, a da ipak mogu da ponesu još neku sitnicu. Iako naravno neće baš biti puno mesta, dovoljno je za nešto tipa telefon, novčanik i ključevi, ili recimo dodatni papiri i dokumenta. Glavni deo torbe je naravno rezervisan za tablet, i postavljen je mekanim materijalom koji pomalo podseća na krzno, a koji ima glavnu ulogu da zaštiti površine tableta od habanja.

Rezime

Ova torba je veoma kvalitetne izrade, odlične završne obrade, ne košta mnogo i pruža mogućnost da se pored tableta ponese još par dodatnih sitnica. Možda će nekome zafaliti ručke, ali to je već stvar ukusa, a time bi i ovo svakako više bila torba, a ne sleeve futrola. HP još jednom zaslužuje pohvalu i preporuku za ovu Cappuccino Tablet Sleeve futrolu koja ima i odličnu cenu, tako da će biti dostupna širem krugu kupaca.

Conclusion

This case features high build quality and excellent finish, it does not cost much and makes possible to put a few additional things in it beside the tablet. Maybe someone will say the handles are missing, but that is a matter of taste, and if it had handles, in that case it would be a bag, and not a sleeve case. HP deserves praise and recommendation for this Cappuccino Tablet Sleeve case that has a great price, so it will be available to a wider range of customers.

Preporučena cena (uključujući PDV, septembar 2013.): 18€

Pin Computers ustupio: HP Cappuccino Tablet Sleeve
maloprodaja: Pin Computers partneri, spisak prodavnica na ovom linku.