Dell Professional Business Case

Sjajna torba za laptopove do dijagonale od 16", veoma kvalitetne izrade i napravljena od materijala koji će zaustaviti kišu. Cena je nešto veća od modela sličnih karakteristika, ali se razlika definitivno isplati.

Dell, kao i većina drugih proizvođača prenosnih računara ima pored njih i celu paletu dodatne opreme, među kojoj svakako bitno mesto zauzimaju i torbe. Ono što znamo je da su ovakve torbe uglavnom boljeg kvaliteta od proseka koji se može naći po prodavnicama, što doduše sa sobom nosi i malo veću cenu, no to svakako nije neočekivano niti neobično. Ova torba spada u takozvane poslovne modele, a iako je definitivno skuplja od sličnih modela, nudi kvalitet koji jednostavno i mora da košta malo više. Odgovaraće laptop računarima sa ekranom dijagonale do 16", što pokriva najveći broj modela koji se prodaju.

Ključne karakteristike

  • Veoma dobar kvalitet izrade, elegantan dizajn
  • Funkcionalna organizacija prostora

Utisak kvare

  • Malo jača cena

Specifikacija

  • Veličina dijagonale laptopa: do 16"
  • Dimenzije: 41 x 40 x 12cm
  • Težina: 1.08Kg

Dell Professional Business Case 460-11740

Ovo je torba kompletno crne boje, napravljena od veoma kvalitetnog materijala koji pored izdržljivosti i lakog održavanja donosi i otpornost na kišu. Sa prednje strane vidimo samo diskretni Dell logo, a primećujemo još detalja koji nam govore da se radi o malo kvalitetnijoj izradi, kao što su metalni zatvarači zipera, kao i metalne alke za kačenje kaiša za nošenje preko ramena. Za nošenje, tu su i ručke za nošenje koje su veoma kvalitetne izrade i deluju vrlo izdržljivo, no voleli bi da su malo zaobljene kako bi bile udobnije kod dužeg nošenja. Što se tiče kaiša, on se može podešavati po obimu i ima ojačanje za rame, tako da će odgovarati svima koji dosta vremena nose torbu sa sobom.

Torba je solidno široka i ima veoma dobro urađeno ojačanje sa donje strane, pa može lepo stajati uspravno. Torba sa prednje strane ima dva džepa: jedan uzan i jedan dosta veći kome se cela strana može otvoriti, gde ima dosta našivenih džepova za sitnice i sve što treba imati pri ruci. Ostatak torbe ima dve odvojene pregrade, jedna je za dokumenta koja je podeljena na dve celine, a druga za laptop. Ova druga pregrada je dobro postavljena i ojačana, tako da će odlično zaštititi laptop od eventualnih udaraca i oštećenja. Sa zadnje strane torbe, vidimo jednu našivenu traku sa prorezima, kroz koju se provlači ručka trolley torbe sa točkićima, tako da se može lako nakačiti i poneti zajedno sa trolley torbom.

Rezime

Iako je torba malo skuplja od modela sličnih dimenzija, kvalitet izrade je stvarno odličan i teško je naći bilo kakvu zamerku ili manu. Torba nam se dosta dopala, i predstavlja idealan izbor za sve one koji traže što izdržljiviju torbu za svakodnevno korišćenje i upotrebu. Ako dodamo na sve i to da će izdržati kišu, stvarno nema šta da se još kaže osim da je sjajan izbor bez obzira na veću cenu.

Conclusion

Although the bag is more expensive than models of similar dimensions, the build quality is excellent and it is difficult to find any objection. We do like the bag and it is the ideal choice for those seeking for a robust bag for everyday use. If we add the fact it is rainproof, the only thing we could say is that this model is a great choice regardless of the slightly higher price.

Preporučena cena (uključujući PDV, jun 2013.): 35€

Pin Computers ustupio: Dell Professional Business Case 460-11740
maloprodaja: Pin Computers partneri, spisak prodavnica na ovom linku.