Wraith kuler sada dostupan u okviru AMD FX 6350 i FX 8350 CPU

AMD jer proširio dostupnost svog vrhunskog Wraith kulera na veći broj procesora pa tako sada AMD rešenja visokih performansi kao što su FX 8350 i AMD FX 6350 imaju na raspolaganju istinsko termalno rešenje u vidu AWD Wraith kulera.

AMD Wraith

Pomenuta dva procesora takođe uključuju otključan množilac radnog takta, što je rešenje koje nećete pronaći na konkurentskim proizvodima, omogućavajući korisnicima da iskuse vrhunsku snagu i performanse preko AMD OverDrive softvera.

AMD Wraith

Sa osam CPU jezgara AMD-ovi desktop procesori su spremni za DirectX. Microsoftov najnoviji grafički API je dizajniran da iskoristi prednosti četiri ili više jezgara kao nikada do sada ranije.

Početak dosutpnosti HTC Vive i Oculus Rift uređaja za virtuelnu realnost dovodi do potrebe za snažnijim računarima a AMD FX 8350 i FX 6350 procesori su idealni za računare koji su namenjeni korišćenju uz pomenuta dva sistema i sa najnovijim AMD grafičkim karticama. Upravo Wraith kuleri su idealno rešenje da obezbede hlađenje procesora u okviru računara dizajniranih za VR.