Native Union POP Desk

Interesantan gadget koji će obradovati hipstere, ali i sve one kojima nedostaju stari telefoni i slušalice. Ovo je aluminijumsko postolje na koje se postavlja telefon, koji se kablom preko 3.5mm konektora povezuje sa slušalicom.

Native Union je proizvođač brojnih gadgeta i opreme za telefone, mađu kojima je i POP Desk, dodatak koji će obradovati sve one koji se sećaju kako su izgledale slušalice starih telefona, ali i mlađima kojima će ovako nešto biti čista egzotika. U suštini, radi se o postolju za mobilni telefon i handsetu koji se kablom priključuje na telefon i tako koristi. Vrlo praktična stvar za one kojima telefon stoji na stolu dok rade, a sada će imati pristup ekranu dok pričaju, i to direktno sa prilično zgodnog postolja.

Ključne karakteristike

  • Atraktivan i retro dizajn slušalice
  • Kvalitetno aluminijumsko postolje
  • Dobar kvalitet zvuka

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Interfejs: 3.5mm

Native Union POP Desk

Ceo sistem je vrlo jednostavan i sastoji se efektivno iz dva dela: aluminijumsko postolje i sama slušalica koja je napravljena od plastike u crnom soft-touch finišu. Da krenemo prvo od postolja koje izgleda veoma atraktivno, i u pitanju je jedan komad aluminijuma koji je savijen tako da ima donji deo koji naleže na podlogu i gornji pod malim nagibom na koji se postavlja mobilni telefon. Odmah da kažemo da je ovaj gadget kompatibilan sa svim mobilnim telefonima, bez obzira na dimenzije ekrana i jedini preduslov je da ima 3.5mm konektor za headset, što imaju i podržavaju svi aktuelni mobilni telefoni.

Da bi telefon stajao u mestu, imamo gumirano postolje i četiri stope, što radi bez ikakvih problema i zadržava telefon da ne sklizne. Sa gornje strane se na telefon priključi 3.5mm kabl, koji se sa zadnje strane postolja fiksira u par tačaka, i koji se završava konektorom dostupnim sa prednje strane. U taj konektor se priključuje kabl slušalice i u pitanju je naravno spiralni kabl kakav se danas retko i viđa. Sama slušalica je nešto većih dimenzija i u pitanju je već viđeno POP Phone model, sa jednim multifunkcijskim tasterom na sredini. Ono što se ne vidi spolja jeste ugrađeni noise reduction, tako da je rezultat čist zvuk bez okolnih zvukova i buke.

Rezime

Neće trebati više od par sekundi da se telefon postavi i priključi, posle čega odmah može da počne da se koristi. Kvalitet zvuka je odličan i noise reduction radi posao baš kako treba, tako da se osim retro slušalice koja izgleda vrlo interesantno dobija i kvalitetniji zvuk, što će posebno doći do izražaja u bučnijem okruženju. Iako ovako nešto nije baš za svakoga, biće sigurno vrlo interesantan dodatak svima koji traže neki malo egzotičniji gadget za svakodnevno korišćenje, a pri tome im se dopada dizajn starih telefona i slušalica.

Conclusion

It takes several seconds to set up and plug in the phone, and after that, it can be used. The sound quality is excellent and the noise reduction is working well, so apart the retro handset of an interesting design, the high-quality sound is also provided, which will be obvious in the noisier environments. Although something like this is not for everyone, it will be an interesting addition for those who are looking for some exotic gadget for daily use, but at the same time like the design of the old phones and headsets.

Preporučena cena (uključujući PDV, maj 2015.): 58€

iL!ke ustupio: Native Union POP Desk
zvanični sajt: iL!ke