B&O Form 2i slušalice za svako okruženje i dugotrajno nošenje

Bez obzira da li ste na biciklu u gradu ili uživate na klupi u parku slušajući vaše omiljene pesme, B&O Form 2i je savršen pratilac. Form 2i pruža impresivan i dobro definisan zvuk. Kombinacija dobrog basa, fokusirane sredine i preciznih visokih tonova su rezultat vrlo jednostavnog cilja: Da dobijete kvalitet zvuka kako su umetnici zamislili, bez dodatnih mešanja, nečistoća i prejakog basa.

B&O Form 2i

Lake i udobne, Form 2i su vrlo prijatne za nošenje, čak i tokom tog tri sata dugačkog DJ snimka koji ste otkrili online. Form 2i donosi isti impresivan izgled i zvuk kao i u danima Form 2 slušalica, ali takođe donosi poboljšanu udobnost, kao i mikrofon i kontroler koji vam daje mogućnost kontrolisanja vaših Form 2i slušalica ili telefona direktno preko kabla.

B&O Form 2i

Mikrofon i kontrole su intuitivno locirani na kablu ispod vašeg obraza, dajući vam laku kontrolu nad vašim telefonom samo na dodir ili dva. Prilično korisno ako ste zauzeti i imate pune ruke.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Bang & Olufsen
  • Model: Form 2i
  • Povezivanje: 3.5mm stereo mini jack
  • Dimenzije: 156x157x40mm
  • Masa: 90 grama

Zaključak

Bang & Olufsen Form 2i su odlične slušalice dizajnirane da možete da ih nosite bez obzira gde se nalazili i šta radili. Pružaju dobro definisan zvuk koji je kombinacija odličnog basa, fokusirane sredine i preciznih visokih tonova.

Conclusion

Bang & Olufsen Form 2i are excellent headphones designed to wear them everywhere, no matter where you are and what you do. They provide a well-defined sound that combines excellent bass, mid-range sounds and precise treble.

Zahvaljujemo se:

iStyle, Ušće Shopping Centar, Bul.Mihajla Pupina 4a, 062/8004049

Preporučena maloprodajna cena (avg 2016): oko 140€

istyle.eu/rs/