MSI B150 Mortar Arctic matična ploča za šestu generaciju Intel procesora

Kompanija MSI je predstavila svoju novu matičnu ploču koja je deo MSI Arsenal Gaming serije matičnih ploča i u okviru nje B150M Mortar Arctic model. Reč je o matičnoj ploči koja je u potpunosti prekrivena crnom kamuflažnom bojom sa belim LED osvetljenjem i opremljena vrhunskim igračkim karakteristikama.

MSI B150 Mortar Arctic

Ploča je dizajnirana da podržava šestu generaciju Intel Core procesora odnosno Pentium i Celeron procesore koji podržavaju LGA 1151 socket. Takođe, ova matična ploča podržava DDR4-2133 memoriju, kao i DDR4 Boost karakteristiku koja daje vašoj DDR4 memoriji unapređenje performansi.

MSI B150 Mortar Arctic

Sa druge strane GAMING LAN tehnologija nudi najbolje online iskustvo igranja igara uz najnižu moguću latenciju. Da bi odgovarajuće igračke performanse u potpunosti došle do izražaja potreban je i vrhunski zvuk koji je ostvaren Audio Boost karakteristikama za vrhunski kvalitet zvuka.

MSI B150 Mortar Arctic

Ploča podržava prikaz slike u 4K UHD rezoluciji, nudi zaštitu od prekomernog napona čime sprečava oštećenje kao dođe do pojave nepredviđenih okolnosti. Ploča podržava ugradnju četiri memorijska modula pa je moguće ugraditi maksimalno 64GB DDR4 memorije.

MSI B150 Mortar Arctic

Ono što moramo naglasiti je da je ova ploča bazirana na Intel B150 čipsetu. Građena je u microATX formi. Opremljena je jednim HDMI portom kao i sa dva USB 2.0 porta te jednim USB 3.1 Type A portom.

Specifikacije:

  • Proizvođač: MSI
  • Model: B150M Mortar Arctic
  • Dimenzije: microATX
  • Procesor: Intel Core i šeste generacije
  • Podnožje: Intel socket 1151
  • Integrisano: LAN, SB, VGA
  • Memorija: DDR4-2133

Zaključak

Veoma dobra matična ploča koja je dizajnirana da se koristi sa Intel Core procesorima šeste generacije kao i DDR4 memorijom. Ploča microATX forme podržava do 64GB sistemske memorije i u potpunosti je urađena u crnoj kamuflažnoj boji uz belo LED osvetljenje koje ovoj ploči daje poseban izgled.

Conclusion

This motherboard is designed to be used with sixth-generation of Intel Core processors as well as DDR4 memory. MicroATX form board supports up to 64GB of system memory and it is completely colored in black with a white LED lighting, which gives a special look.

Zahvaljujemo se:

A Maze Computers, Prote Mateje 48/pr/2, telefon: 011/3862284

Preporučena maloprodajna cena (avg 2016): oko 115€

a-maze.rs