Sony ILCA-α68 digitalni foto-aparat sa fenomenalnim AF mogućnostima

Od strane kompanije Sony stiže nam novi ILCA-α68 digitalni fotoaparat. Ovaj model karakteriše brz i širok sistem autofokusiranja u 79 tačaka koje su smeštene u najčešće korišćenoj centralnoj zoni kadra čime se omogućava brzo praćenje i autofokusiranje pokretnih subjekata.

Sony ILCA-α68

Takođe, kamera može da se pohvali karakteristikama auto detektovanja lica kao i autofokusiranjem očiju osobe koja je u kadru čime se podešavaju ekspozicija, uravnoteženje belog kao i intenzitet blica za kreiranje predivnih portreta.

Sony ILCA-α68

Kupcima je na raspolaganju i efektivna stabilizacija slike za bilo koja kompatibilna sočiva širom kompletnog opsega žižnih daljina. Sony-jeva vlasnička tehnologija zamenjuje DSLR pokretna ogledala fiksnim ogledalom koje omogućava brzo snimanje sa kontinuiranom upotrebom tačnog autofokusiranja fazne detekcije.

Sony ILCA-α68

Veliki EXMOR CMOS senzor slike sa 24.2MP rezolucijom pojačava oseltjivost i smanjuje šum zahvljujući dizajnu pa se eliminišu međuprostori između mikrosočiva radi sakupljanja više svetlosti.

Sony ILCA-α68

Ovaj fotoaparat je opremljen BIONZ X senzorom za obradu slike koji upravlja ogromnim količinama podataka sa senzorima omogućavajući snimanje visokim brzinama kao i u uslovima slabe osvetljenosti. Aparat nudi mogućnost snimanja u širokom opsegu osetljivosti od ISO 100 do 12800, dok je snimanje video klipova pravo zadovoljstvo zahvaljujući podršci za 50Mbps XAVC S format u FullHD rezoluciji.

Sony ILCA-α68

Specifikacije:

  • Proizvođač: Sony
  • Model: Alpha A68 ILCE-68K
  • Masa: 675grama
  • Tip: DSLR
  • Dijagonala ekrana: 2.7 inča
  • Dodanto: Blic
  • Rezolucija 24.2MP
  • Tip senzora: CMOS
  • ISO osetljivost: 100-12800

Sony ILCA-α68

Zaključak

Jedan od najboljih fotoaparata kompanije Sony koji implementira vrhunske tehnologije autofokusiranja i praćenja u 79 tačaka uz istovremeno primenu najboljih sočiva kao i vlasničkih tehnologija kompanije. Aparat je opremljen BIONZ X procesorom za obradu slika kao i vrhunskim EXMOR sočivima koja osiguravaju 24.2MP maksimalnu rezoluciju za fenomenalan kvalitet slike i video sadržaja.

Conclusion

This is one of the best Sony cameras including cutting-edge technology and 79 points autofocus tracking with the usage of the best lenses and proprietary technologies of this company. The camera offers BIONZ X processor for image processing and superb EXMOR lenses that provide users with 24.2MP maximum resolution for impressive video and picture quality.

Zahvaljujemo se:

WinWin

Preporučena maloprodajna cena (maj 2016): oko 730€

winwin.rs