SpotCam HD Pro WiFi omogućena kamera za nadgledanje

SpotCam HD Pro je uređaj dizajniran da vam omogući nadgledanje vašeg doma iz daljine putem Internet konekcije. Omogućava vam da koristite smart telefon, tablet, laptop ili personalni računar da imate potpuni uvid u ono što se dešava u vašem domu.

SpotCam HD Pro

Podešavanje SpotCam kamere je veoma jednostavno jer u suštini nema podešavanja. Dovoljno je da povežete SpotCam kameru sa WiFi internet konekcijom i kreirate nalog na sajtu kompanije i spremni ste da uživate u svim prednostima ovog uređaja.

Kompanija nudi specijalnu opciju da video sadržaje snimljene SpotCam kamerom skladištite 30 dana na njihovim serverima. Jednostavnost primene i implementacije je ono što SpotCam HD Pro kameru čini idealnim rešenjem kada vam je potrebno nezahtevno i jeftino rešenje za nadgledanje vašeg doma ili poslovne prostorije.

Specifkacije:

  • Proizvođač: SpotCam
  • model: HD Pro
  • Konekcija: WiFi 802.11 b/g/n

Zaključak

SpotCam HD Pro je nezahtevno, jednostavno i iznad svega jeftino rešenje za nadgledanje vašeg doma ili poslovne prostorije. Posebna prednost ovog sistema je u tome što ne zahteva komplikovana podešavanja već je dovoljno iskoristiti WiFi konekciju i specijalnu aplikaciju koju kompanija obezbeđuje i trenutno dobijate kvalitetno rešenje koje će vam omogućiti da imate uvid na mesta i osobe do kojih vam je stalo.

Conclusion

SpotCam HD Pro is an easy, simple and above all cost-effective solution for home or business premises surveillance. A special advantage of the system is the fact it does not require a complicated setup but it is sufficient to take advantages of Wi-Fi connectivity and special application provided by company to immediately get a high quality solution that will allow you to have access to places and people you care about.

Zahvaljujemo se:

Nebo ITS, Bulevar Mihaila Pupina 10D, tel: 011/2137163

Preporučena maloprodajna cena (jul 2016): oko 220€

nebo.co.rs