AMD Radeon Series R3 SSD kapaciteta 960GB

Od strane kompanije AMD stiže nam nova generacija SSD modela superiorna po pitanju performansi koje su čak deset puta bolje od onih koje nude tradicionalni hard diskovi. Ako tražite najbolji način da unapredite vaš personalni računar ili laptop, onda je R3 serija kompanije AMD pravo rešenje.

AMD Radeon Series R3

Uz mnogostruko brže hard diskove sada možete da očekujete i drastično unapređnje kada je reč o pokretanju programa ili operativnog sistema. Ovaj drajv je dostupan u 2.5 inčnoj formi koja je kompatibilna sa desktop personalnim računarima kao i sa većinom laptopova.

AMD Radeon Series R3

Drajvovi mogu da se koriste u Intel ili AMD baziranim sistemima bez obzira da li je reč o laptopovima ili desktop modelima. Drajv o kojem je konkretno reč je kapaciteta 960GB i karakteriše ga SATA/600 interfejs.

Specifikacije:

  • Proizvođač: AMD
  • Model: Radeon R3 Series
  • Kapacitet: 960MB
  • Vrsta: SSD
  • Interfejs: SATA/600
  • Forma: 2.5 inča
  • Tip: Interni

Zaključak

AMD Radeon R3 serija predstavlja seriju SSD modela kompanije koja obezbeđuje desetostruko bolje performanse u odnosu na standardne obrtne hard diskove. Sa druge strane, ovaj model kapaciteta 960GB ne poseduje pokretne delove pa je znatno pouzdaniji od obrtnih hard diskova na mehaničke kvarove. Drajv se isporučuje sa trogodišnjom garancijom.

Conclusion

AMD Radeon R3 is a SSD series that provides ten times better performance than standard hard drives. The 960GB model has no moving parts and is more reliable than rotating hard disks when it comes to mechanical failures. Drive is characterized by three-year warranty.

Zahvaljujemo se:

A Maze Computers, Prote Mateje 48/pr/2, telefon: 011/3862284

Preporučena maloprodajna cena (jul 2016): oko 290€

a-maze.rs