Western Digital My Cloud Mirror lokalni skladišteni sistem maksimalne bezbednosti

Za razliku od javnih cloud ređenja, My Cloud Mirror personalni cloud skladišteni sistem omogućava da sve svoje sadržaje čuvate na jednom mestu, bezbedno u okviru vaše kućne mreže tako da nema nepoznanice gde su vaši dragoceni podaci sačuvani. Plus, ne morate da plaćate mesečnu nadoknadu kao kada je reč o javnim cloud rešenjima.

WD My Cloud Mirror

My Cloud Mirror personalno cloud skladišteno rešenje je opremljeno sa dva hard drajva koji rade u Mirror Mode (RAID) režimu tako da sadržaji koje kopirate na jedan od drajvova se automatski kopiraju i na drugi radi višeg stepena bezbednosti. U slučaju otkaza jednog od diskova, sadržaji su bezbedni na drugom.

WD My Cloud Mirror

MyCloud Mirror omogućava da izvršite backup i organizovanje vaših porodičnih fotografija, muzike i videa na jednom sigurnom mestu i vršite njihovo strimovanje sa jednog mesta na bilo koji kućni uređaj. My Cloud mobilni i web pristup omogućavaju vam da lako pristupite ili sherujuete sve svoje omiljene sadržaje koristeći personalni računar, tablet ili smart telefon bilo odakle gde postoji Internet konekcija.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Western Digital
  • Model: My Cloud Mirror
  • Kapacitet: 1200GB
  • Vrsta: mehanički
  • Interfejs: SATA/600
  • Tip: eksterni

Zaključak:

My Cloud Mirror kompanije Western Digital je savršeno rešenje za skladištenje vaših sadržaja u okviru lokalnog skladištenog rešenja pa ne morate da se oslanjate na javne cloud servise za koje se plaća mesečna pretplata. Ovaj model poseduje dva drajva u RAID 0 konekciji pa se svi sadržaji beleže na oba hard drajva za uvećanu bezbednost u slučaju otkaza jednog od drajvova.

Conclusion

WD My Cloud Mirror is the perfect solution for storing contents in the form of the local storage solution, so you do not have to rely on public cloud services you must pay for. The model has two RAID 0 drives so all contents are recorded on both hard drives for increased safety if one of them fails.

Zahvaljujemo se:

Hellas Computers, Ustanička 17, 011/3440 300

Preporučena maloprodajna cena (jul 2016): oko 850€

hellas.rs