A4 Tech Bloody B120 igračka tastatura sa vremenom odziva 1ms

Ako želite odličnu igračku tastaturu kompanija A4 je ponudila B120 Bloody Gaming USB tastaturu koja će odlično da zadovolji vaše potrebe, četiri najčešće korišćena tastera u igrama su istaknuta crvenom bojom za lakše prepoznavanje i u mraku.

A4 Tech Bloody B120

Svi tipovi igara zahtevaju često da pritiskate ili držite pritisnute određene tastere na tastaturi. Ekskluzivna Auto/Turbo Shot karakteristika ove tastature omogućava da bilo kom tasteru dodelite ovakvu funkciju.

A4 Tech Bloody B120

Ekstremno brzo vreme odziva tastera od 1 ms, je ključ za uspeh igrača koji koriste ovu tastaturu u odnosu na konkurnete sa normalnim igračkim tastaturama. Isto tako, dizajn ove tastature omogućava da broj pogrešnih pritisaka svedete na najmanju moguću meru, dok je dizajn urađen tako da je tastatura zaptivena pa nema opasnosti ako prolijete neku tečnost ili od prodiranja prašine u unutrašnji mehanizam.

Specifikacije:

  • Proizvođač: A4 tech
  • Model: Bloody B120
  • Tip: igračka tastatura
  • Priključak: USB
  • Prenos: žični

Zaključak

Odlična igračka tastatura sa vremenom odziva od 1ms što može da bude ključna prednost u odnosu na ostale igrače. Dizajn je takav da možete mirno da pijete sok pored tastature bez bojazni ukoliko ga prospete po tastaturi sledi otvaranje iste. Specijalni dizajn omogućava svođenje pogrešnih pritisaka tastera na najmanju moguću meru.

Conclusion

This great spill-proof keyboard offers a 1ms response time, which is a key advantage over other players. The special design allows the reduction of erroneous keystrokes to a minimum.

Zahvaljujemo se:

Gembird d.o.o, Partizanski Blok I 5G, 011/4140 284

Preporučena maloprodajna cena (feb 2016): oko 35€

gembird.rs