Tracer Trakla igračka tastatura sa pozadinskim osvetljenjem i membranskim tasterima

Od strane komapnije Tracer stiže nam još jedna interesantna ponuda kada je reč o igračkim tastaturama u vidu modela Tracer Battle Heroes Squadron pozante i kao Tracer Trakla.

Tracer Trakla Reč je o klasičnoj igračkoj tastaturi srednjeg opsega koju karakteriše pozadinsko osvetljenje tastera za lako igranje po mraku ili uz smanjeno osvetljenje. Tastatura za razliku od vrhunskih ponuda koje koriste mehaničke tastere koristi klasičan membranski sistem što ne treba da čudi obzirom da ipak nije u pitanju vrhusnko rešenje.

Tracer Trakla Opremljena je kablom dužine1.5m koji pruža određenu autonomiju ali bi bolje bilo da je kabl malo duži. Povezivanje sa računarom se izvodi preko USB konekcije, podržani su Windows operativni sistemi od verzije 98 do najnovije verzije. Tastatura poseduje 12 multimedijalnih tastera za pokretanje različitih multimedijalnih sadržaja tokom same igre.

Specifkacije:

  • Proizvođač: Tracer
  • Model: TRAKLA
  • Tip: Gejmerska
  • Priključak: USB
  • Prenos: žični
  • Funckijskih tastera: 12

Zaključak

Tracer Trakla je zanimljiva igračka tastatura srednjeg opsega dizajnirana da obezbedi prihvatljiv kvalitet za duge igre. Poseduje pozadinsko osvetljenje, ali tasteri nisu mehanički što ne čudi obzirom na cenovni opseg kojem pripada. Opremljena je sa 12 multimedijalnih tastera koji funkcionišu dobro kao i kablom dužine 1.5m dok se povezivanje vrši preko USB porta.

Conclusion

Tracer Trakla is interesting midrange gaming keyboard designed to provide an acceptable quality for long games. It has a backlight while the keys are mechanical, which is not surprising given the price range. It offers 12 multimedia keys and 1.5m cable while connecting is performed via USB port.

Zahvaljujemo se:

Gigatron Shop, Kirovljeva br. 17, 011/3541378

Preporučena maloprodajna cena (avg 2016): oko 30€

gigatronshop.com