XPG predstavlja kompaktno ATX srednje Tower kućište STARKER

Beograd, 12. novembar 2020. godine – XPG, proizvođač sistema, komponenti i periferije za igrače, profesionalne e-sportiste i obožavaoce tehnologije, predstavio je XPG STARKER – kompaktno srednje tower kućište sa inovativnim filtrom za prašinu, VGA instalacijom i modernim industrijskim dizajnom sa ARGB detaljima.

XPG STARKER pleni svojim smelim gejmerskim izgledom i ARGB elementima. Krasi ga prednja ploča funkcionalnog i elegantnog dizajna sa dvema trakama ARGB svetala okrenutim napred, a dolazi u crnoj ili beloj boji kako bi odgovarao različitim okruženjima i u kompaktnim dimenzijama koje maksimalno iskorišćavaju ATX format.

Radi lakšeg održavanja, XPG STARKER ima inovativan dizajn filtra za prašinu na šinama koje se neverovatno lako uklanjaju i tako podstiče na često čišćenje sa ciljem sprečavanja ružnog i potencijalno štetnog nakupljanja prašine. S druge strane, zamenjivi VGA nosač omogućava da se vide grafičke kartice sa uspravnim ili vodoravnim svetlosnim efektima, i to usprkos skromnim dimenzijama kućišta. Ovo kućište omogućava odličan protok vazduha uz podršku za najviše šest ventilatora. Podržava i više hladnjaka, uključujući hladnjak veličine 360 mm u prednjem delu kućišta, jedan veličine 280 mm na vrhu i hladnjak veličine 120 mm pozadi.

U ovo kućište se mogu smestiti najviše dva 3,5-inčna hard diska i dva 2,5-inčna hard diska ili SSD-a ili kombinovani pogon za uređaje veličine 2,5 i 3,5 inča. Ponuđen je i celovit komplet ulazno-izlaznih priključaka za lako povezivanje sa USB dodatnom opremom i audiouređajima kao i jednostavan odabir između unapred programiranih svetlosnih efekata.

Dostupnost kućišta XPG STARKER zavisi od regije. Da biste saznali više o dostupnosti i tačnim cenama u svojoj regiji, obratite se XPG-u na www.xpg.com.