Vox 40ADS553B Android

VOX 40ADS553B

+ Dobra slika Dobar prijem DVB-T2. Jednstavan menu i pristup aplikacijama. Jednostavna i jasna podešavanja. *Mala masa i volumen. Stabilan na nožicama.

- Očajno loš zvuk. Posle jednog dana upotrebe TV je počeo da pišti/zuji u pozadini što je jače primetno uveče kad je tišina i slabije pojačani zvučnici (za osobe sa dobrim sluhom prilično uznemiravajuće). Prvog dana TV je bio nečujan. Loše izbušene rupe i narezan navoj za vijke na nosaču desne nožice. Okvir ekrana ne naleže lepo pa na nekim mestima ima zazor do 2 mm. Stand by dioda radi non stop i kad je tv u funkciji (smeta prilikom gledaanja u mraku). Spor rad Android operativnog sistema zbog slabog hardwear-a (CPU Mediatek quad core 700-900MHz, RAM 1GB, ROM 1,5GB). Daljinski upravljač ima obećavajući ergonomski oblik i pristojnog je kvaliteta, ali je prilično izdužen zbog velikog broja dugmadi koja su prilično tvrda i nisu sva lako dostupna za palac, posebno komande za VOL -+, PROG -+ (nisu duplirane na direkcijskim tasterima (krug) što je uobičajeno). Elektronski programski vodič EPG ne može prikazati opis i sadržaj emisija.Vidljiv je samo opis trenutne emisije.

TV koji na papiru nudi dosta taga, ali nažalost puno toga je nedorečeno i treba da se ispegla. Može se preporučiti kao dobar TV za praćenje DVB-T2 programa, dok su smart funkcije tu za eventualnu nuždu.