Vivanco Pouch Canvas Folio 6'' futrola

Iz mnogobrojne Vivanco ponude, stiže nam i jedna Folio futrola namenjena ebook reader uređajima dijagonale ekrana od 6". Vrlo je kvalitetne izrade, a odlično će zaštititi reader od oštećenja, uz vrlo atraktivan dizajn.

U Vivanco ponudi ima dosta raznih periferija i najčešće se radi o prilično praktičnim gadgetima, no ovom prilikom ćemo videti i jednu od futrola koja je namenjena ebook čitačima. Videli smo da je dosta poraslo interesovanje za razne modele ebook reader-a, od kojih je sigurno Kindle koji dolazi iz kompanije Amazon najpoznatiji, no pojavilo se i dosta drugih modela koji dolaze sa prilično dobrim eInk ekranima koji su i napravili celu ebook reader revoluciju. Samo da ukratko podsetimo da se radi o monohromatskim ekranima koji dosta dobro imitiraju izgled papira sa štampom. U svakom slučaju, postoji dosta dodatne opreme, ali uglavnom originalne, koja nosi i nešto jače cene, tako da je uvek dobro naći nešto podjednako kvalitetno a jeftinije. U ovom slučaju, to je takozvana Folio futrola.

Ključne karakteristike

  • Klasičan dizajn Folio futrole
  • Dobar kvalitet izrade

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Dimenzije ekrana tableta: 6"
  • Kompatibilnost: Kindle, Kindle Touch, Kobo Touch, Nook Simple Touch i drugi 6" eReader uređaji

Vivanco Pouch Canvas Folio 6"

Puoch Canvas Folio futrole postoje u tri boje: crnoj, braon i crvenoj. Futrola je dimenzija manje sveske, sa unutrašnjim dimenzijama od 175x125x10 mm. Ovo bez ikakvih problema odgovara ebook reader uređajima sa dijagonalom ekrana od 6", a kako je pakovanje futrole dosta praktično, neće biti problem i da se isproba pre kupovine. Spolja, futrola je napravljena od platna sa vrlo interesantnom teksturom koja deluje veoma prijatno na dodir, a radi se prilično kvalitetnom platnu koje se neće lako pohabati. Možda crna boja nije baš najzahvalnija za održavanje, ali će jedna vlažna krpica sigurno rešiti i taj problem. Spolja, možemo samo videti diskretnu Pouch oznaku, i ova futrola deluje dosta elegantno.

Kada se otvori, vidimo da je cela unutrašnjost futrole obložena materijalom koji podseća na mikrofiber, te će ebook reader biti sa svih strana adekvatno zaštićen od grebanja i oštećenja. Vidimo da se futrola vrlo lako koristi, postoje četiri ugaone elastične trake koje se navuku preko ćoškova readera (imaju i mekane obloge kako se plastika readera ne bi pohabala). Kad se postavi kako treba, uređaj će stojati čvrsto i neće moći da ispadne. Poklopac futrole se drži u mestu takođe jednom malo većom elastičnom trakom, i neće se desiti da se slučajno otvorio tokom nošenja.

Rezime

Ova futrola je veoma dobrog kvaliteta izrade, napravljena od odličnog materijala koji je veoma prijatan na dodir, gde je unutrašnjost potpuno obložena mekanim mikrofiberom koji će uređaj i ekran zaštititi od grebanja. Iako možda cena ne deluje toliko povoljno, originalne futrole koštaju i više, a ova je univerzalna i odgovaraće bilo kom 6" ebook readeru uz vrlo atraktivan dizajn.

Conclusion

This is high quality case made of delicate material pleasant to the touch, with the interior fully lined with soft microfiber to protect the screen and device from scratching. Although the price does not seem affordable, the original cases cost more. This universal case will suit any 6" e-book reader while offering an attractive design.

Preporučena cena (uključujući PDV, decembar 2013.): 15.5€

Desk ustupio: Vivanco Pouch Canvas Folio 6"
maloprodaja: Bulevar despota Stefana 100, 011/329 21 40; Kneza Miloša 9, 011/3240017, Čika Ljubina 18-20, 011/303 2196
zvanični sajt: desk.rs