Viber ISTRAŽI rubrika

Rakuten Viber, jedna od vodećih svetskih komunikacionih platformi, danas predstavila u Srbiji osveženje unutar aplikacije pomoću kog se naglašava pažljivo biran lokalni sadržaj važan i zanimljiv za domaće korisnike – rubriku “Istraži”. U njoj će, na jednom mestu, biti dostupan pretežno srpski sadržaj i nuditi korisnicima Vibera direktan pristup do svih aktuelnih tema i aktivnosti na lokalnom nivou.

Ekran rubrike Istraži je lako uočljiv i nalazi se između ikonica za četove i pozive na glavnom ekranu aplikacije. Na ovaj način, korisnicima se olakšava da otkriju i uživaju u lokalnim čet botovima, Communitijima, stikerima i igrama koje bi mogle da ih zanimaju.

Rakuten Viber

Ova opcija je dostupna za korisnike Viiber na iOS i Android uređajima. Nova opcija startuje sa Communitijima Exita, Fudbalskog kluba Crvena zvezda, kao i E-sport tima Crvene zvezde, Balkan Tube Festa, kanala Lola & Mila, Goce Tržan, Košarkaškog saveza Srbije, portal Mogu ja to sama – gde svi koji žele mogu da dobiju ekskluzivne informacije i detalje “iza scene” putem svog mobilnog telefona.

Nedavno je i lansiran i Kreator stikera, koji svakom korisniku omogućava da sam stvara svoje stikere koristeći više ponuđenih kreativnih digitalnih alatki, a zatim ih objavi i podeli unutar Vibera.