Uživajte u omiljenoj playlisti u svakom trenutku uz Huawei uređaje

U skladu sa današnjim ritmom života važno je uz sebe imati tehnološke uređaje kao podršku u obavljanju dnevnih obaveza, ali i kako bi svaki trenutak opuštanja učinili još lepšim. Ako spadate u one kojima je savršena dopuna svakoj aktivnosti omiljena playlista koja se čuje u pozadini – predstavljamo vam načine kako da to učinite lako i jednostavno uz Huawei uređaje!

Omiljena muzika uvek pri ruci

Trening ne možete zamisliti bez muzike, a nošenje telefona uz sebe vas ometa? Huawei ima jednostavno rešenje za vas – Huawei Watch GT 3 pametni sat! Dolazi u modernom dizajnu, dok su sve funkcije lake i na dohvat ruke. Pametni sat predstavlja nosivi računar u mini obliku, jer sadrži ekran osetljiv na dodir podržavajući sve aplikacije koje imate i na mobilnom uređaju. Benefit upravo za sve ljubitelje muzike jeste da možete puštate muziku imajući uz sebe samo sat, dok neometano trčite ili radite vežbe slušajući omiljene ritmove.

Povežite uređaje za neograničene mogućnosti

Da je dobra muzika mnogima veoma važna tokom svakog dana, govore i brojni uređaji čije funckije za puštanje muzike postavljaju tehnološke standarde u ovoj oblasti. Bilo da koristite telefon, slušalice ili sat, ili ih čak međusobno kombinujete, Huawei pruža bezbroj mogućnosti. Slušanje muzike postaje prava zabava i opuštanje kada svoj Huawei Watch GT 3 pametni sat povežete sa telefonom kao što je Huawei P50 Pro ili Huawei P50 Pocket, jer možete kontrolisati muzičke funkcije putem sata dok je on povezan sa mobilnim uređajem. Za ljubitelje slušalica, prava preporuka su Huawei bežične slušalice, kao što su na primer najnovije Huawei FreeBuds Lipstick – koje će svojom elegancijom svaki dan učiniti nezaboravnim. A za one koji ipak vole da muziku čuju preko zvučnika, Huawei GT3 pametni sat ima ugrađeni zvučnik na satu, tako da se možete prepustiti muzici dok hodate, trčite ili vežbate.

Uplovite u svet muzike

Huawei Music je aplikacija koja vam omogućava slušanje pesama koristeći svoju bazu podataka. Na aplikaciji je veoma lako naći koje su sve vrste muzike u ponudi, a puštaćete pesme vrhunskog kvaliteta zahvaljujući činjenici da ova aplikacija podržava sve vrste zvučnih datoteka. Takođe, omogućava vam da otkrijete novu muziku preko njenih radio kanala i plejlista, gde su pesme raspoređene po muzičkom stilu ili prilici u kojoj je puštate. Huawei uređaji i aplikacije pružaju mogućnost da svakodnevno uživate u tehnološkom iskustvu visokog kvaliteta, dok obavljate svoje dnevne aktivnosti uz zvuke omiljenih pesama.