TS-835U-RP NAS sistem za maksimalne performanse i mnogostranu primenu

TS-853U-RP koji karakteriše laki za korišćenje QTS operativni sistem je moćni, pouzdani, sigurni i proširivi NAS sistem dizajniran za intenzivne poslovne promene i zadovoljava potrebe za sve većim skladištenim kapacitetima. TS-853U-RP podržava SATA 6Gbps drajvove i isporučuje visoke performanse uz stalni propusni opseg obezbeđujući sveobuhvatno skladišteno rešenje za mala i srednja preduzeća koja žele da izgrade privatni cloud sistem.

Qnap TS-835U-RP

Ovaj model pokreće vrhunski Intel Celeron 2.0GHz procesor izrađen korišćenjem 22nm tehnološkog procesa dok je sistemska memorija obezbeđena u vidu 4GB energetski efikasnog DDR43L RAM-a. Ostale opcije ovog modela uključuju podršku za 6Gbps SATA hard drajvove, četiri gigabitna LAN prota i HDMI izlaz za moćni propusni opseg od 430MB/s.

Qnap TS-835U-RP

Ovaj NAS može da automatski uveća radni takt procesora sa 2GHz na 2.42GHz kada je to potrebno za procesorski intenzivne zadatke. Takođe, uređaj nudi mogućnost brze enkripcije i dekripcije sa AES 256-bitnom enkripcijom čime su performanse i bezbednost ovog modela podignute na jedan viši nivo.

Qnap TS-835U-RP

RS-853U-RP jeste skladišteno rešenje koje nudi visoke performanse a opet se može pohvaliti relativno pristupačnom cenom pri čemu će u potpunosti zadovoljiti potrebe malih i srednjih poslovnih korisnika.

Qnap TS-835U-RP

Zahvaljujući intuitivnom korisničkom interfejsu koji TS-853U-RP koristi rad je vrlo lagan i gladak. Njegov inteligentni desktop omogućava da pronađete željene funkcije brzo i lako, kreirate desktop prečice ili grupe prečica, nadgledate važne sistemske informacije u realnom vremenu i otvarate višestruke prozore aplikacija.

Qnap TS-835U-RP

Qsirch funkcija u okviru operativnog sistema omogućava da brzo i lako pronađete dokumente, fotografije, video sadržaje ili muziku. Jednostavno u polje za pretragu unesite pojam koji želite i aplikacija će vam izlistati sadržaje koji se poklapaju sa pojmom koji ste uneli za pretragu.

Qnap TS-835U-RP

Specifikacije:

  • Procesor: Quad core Intel Celeron 2.0GHz
  • Memorija: 4GB
  • Flash memorija: 512GB
  • Interni drajv: 8 x 3.5 inča il i2.5 inča
  • Mrežni interfejs: 4 RJ45 gigabitnih Ethernet portova
  • Portovi: 4 USB 3.0 porta
  • Tasteri: Power, reset

Qnap TS-835U-RP

Zaključak

NAS sistem namenjen malim i srednjim preduzećima koji nudi visok stepen enkripcije, brz prenos podataka, širok spektar propusnog opsega i omogućava ugradnju drajvova koji koriste SATA 6Gbps portove. Opremljen je Celeron procesorom koji obezbeđuje visoku brzinu izvršavanja operacija a istovremeno nudi malu potrošnju energije.

Conclusion

This NAS system is designed for small and medium-sized enterprises and it offers a high level of encryption, a wide range of bandwidth, fast data transfer and allows installation of drives using SATA 6Gbps ports. It is equipped with Celeron processor that provides high operating speed in combination with low power consumption.

Zahvaljujemo se:

Mikro Princ, Kralja Milutina 31, 011/3629000

mikroprinc.com