Toshiba Entry Loader 12.1''

Jednostavna torba za ultra prenosne računare do dijagonale od 12.1". Napravljen je od kvalitetnog materijala, deluje vrlo izdržljivo i jednostavna je za održavanje. Iako deluje vrlo kompaktno, u njoj ipak ima dosta prostora na raspolaganju.

Sa Toshiba potpisom nam stiže deo dodatne opreme za vlasnike laptop računara, i to specifično modela maksimalne dijagonale 12.1". Proizvođač je posebno označio Toshiba NetBook i Portégé serije uređaja, no naravno, bez problema staju svi modeli drugih proizvođača do 12.1" dijagonale. U pitanju je interesantna torba, nalik na akten tašnu, koja kompaktnih dimenzija i odličnog kvaliteta izrade, sa ipak dovoljno prostora za sve ono što je potrebno poneti pored ultra prenosnog laptopa.

Ključne karakteristike

  • Vrlo kompaktne dimenzije
  • Odličan kvalitet izrade

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Kompatibilnost: laptop računari do dijagonale od 12.1"

Toshiba Entry Loader 12.1''

Ova torba je prilinčo kompaktnih dimenzija, barem u odnosu na regularne 15.6" modele koje najčešće viđamo. Što se dizajna tiče, Toshiba se i nije nešto posebno potrudila, pošto se torba po svemu što vidimo ni malo ne razlikuje od brojne konkurencije, ako izuznemo jednu crvenu vertikalnu liniju: diskretno i neupadljivo, što će vrlo verovatno najviše odgovarati poslovnim korisnicima. Za nošenje su tu kaiš za preko ramena koji se podešava po dužini i ima ojačanje na sredini za rame (kaiš se može i ceo skinuti ako nije potreban), kao i dve malo duže ručke koje sa postavljenim ojačanjima i dosta udobne za korišćenje.

Torba ima ukupno tri pregrade, jednu napred nešto manjih dimenzija i zatvorenu ziperom, sa džepovima i prorezima za olovke, kartice i druge periferije. Jedna pregrada je rezervisana za dokumenta i nešto je manje širine, dok je glavna pregrada za laptop sa ojačanim stranicama i trakom koja se čičak trakom fiksira i služi za laptop drži u mestu. Torba je napravljena od prilično izdržljivog 600D polyester-a, koji je i prilično lak za održavanje pošto se vrlo lako briše prašina sa njega. Torba nam deluje vrlo kvalitetno i odlično će poslužiti onima koji traže torbu koju će stalno nositi sa sobom i koja će bez problema izdržati malo intenzivniju upotrebu.

Rezime

Ova Toshiba torba jeste nešto manjih dimenzija koje odgovaraju 12.1" laptopovima, ali njih ima sasvim dovoljno da će vlasnici konačno imati priliku da odaberu nešto manju torbu koja je zbog toga i lakša i jednostavnija za nošenje. U njoj ipak ima dosta prostora za stvari pored laptopa, tako da nema velikih kompromisa po pitanju raspoloživog prostora. Dodatno, vrlo je elegantnog dizajna i deluje prilično izdržljivo, što će poslovnim korisnicima sigurno biti od interesa.

Conclusion

This Toshiba bag offers smaller dimensions, to fit 12.1" laptops in, but it is an excellent offer, so customers will have the opportunity to choose a smaller bag that is both lighter and easier to carry. It has plenty of storage space to put some other things in addition to the laptop. The bag characterizes an elegant design and it looks durable, which is going to be important for business users.

Testirani proizvod je uzorak.

Asbis ustupio: Toshiba Entry Loader 12.1''
zvanični sajt: asbis.rs