Thermaltake Versa N21 CA-1D9-00M1WN-00

Kuciste po mom misljenju nije toliko dobro. Ima razloga sto kosta manje od 50€. Koristim ga vec godinu dana i mogu reci, sa iskustvom, da nije dobro. Ukoliko pravite malo jaci sistem, predvidjen za igranje ili CAD/CAM rad, sa boljim hladjenjem i vecim grafickim kartama onda ovo nije za vas. Imate mnogo bolje opcije kao sto su NZXT kucista i slicno.

Najbitniji je sam kvalitet kucista, koji je ocajan. Uglavnom je plastika, ne moze da se lepo zatvori; ne zadrzava apsolutno nikakve vibracije, tako da ako vam je na stolu oseticete svaki obrtaj vasih ventilatora. Izuzetno je bucno, i ukoliko imate vodeno hladjenje postavljeno na vrhu cucete ga lepo cak i u drugoj sobi.

Prostor:

Jad i beda. Otvor koji je namenjen tako da vi/mi lako mozemo da namestimo drzac za vodeno/vazducno hladjenje je ili lose postavljen ili premali. Tako da ako planirate da zamenite hladjenje, moracete da izvadite celu maticnu plocu.

Ako imate radijator na gornjoj strani kucista sa dva 120mm ventilatora jedva cete imati prostora da stavite 8-pinski kabal za napajanje procesora. Takodje, njega necete moci da sprovedete sa druge strane kucista kako bi ste, naravno, lepo rasporedili kablove i napravili vas sistem cistijim.

Prednja vrata su od ciste plastike i lako lomljiva.

Hladnjak koji dolazi sa ovim kucistem je jedva prosecan.

Ocena: 5/10 Mada na izgledu kucista, I jedinoj dobroj karakteristici, dam bih 8/10.

Zaobilazite ovo, ja sam se prevario, ne morate vi. Uzmite neko od NZXT ili CoolerMaster MasterCase kucista.

I naravno, ako zelite dobro kuciste, morate dobro i da platite.

Ja licno idem ka Cooler Master Maker 5, ali ja imam i budžet spreman za to.

Sve najbolje.