Genius
Scorpion K9
Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Genius
  Model Scorpion K9
 Tastatura Tip Gejmerska
  Priključak USB
  Prenos Žični
  Funkcijskih tastera 14
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 01-Feb-2016 07:02:02 - #196281

Genius je predstavio novu multimedijalnu tastaturu Scorpion K9 koja je opremljena tasterima koji omogućavaju da brzo kontrolišete funkcije media plejera kao što su podešavanje jačine zvuka, pauziranje i ponovno pokretanje a tu su i prečice do elektronske pošte bez potrebe da prekidate igru.

Genius Scorpion K9

Tastatura nudi sedmobojno pozadinsko osvetljenje koje će omogućiti da igrate igre čak i kada je u prostoriji potpuni mrak. Intenzitet pozadinskog osvetljenja možete da podesite preko tastera u centru tastature.

Genius Scorpion K9

Scorpion K9 tastatura koristi jedinstvene testere koji su gravirani laserom pa igrači imaju savršen dodirni osećaj za svaki pritisnuti taster. K9 tastatura obezbeđuje odličnu trajnost sa do deset miliona podržanih pritisaka što je savršeno rešenje za igrače koji igraju igre visokog intenziteta. Tastatura je istovremeno opremljena sa 19 anti-ghosting tastera.

Genius Scorpion K9

Specifikacija:

  • Proizvođač: Genius
  • Model: Scorpion K9
  • Tip: Igračka
  • Priključak: USB
  • Prenos: žični
  • Funkcijskih tastera: 14

Zaključak

Interesantna tastatura koja će se svideti igračima zato što nudi mogućnost podešavanja sedam različitih boja pozadinskog osvetljenja, što korisnik uvek može da podesi intenzitet osvetljenja i što pre svega na raspolaganju ima veliki broj tastera koje igrač može da prilagodi svojim potrebama odnosno specifičnom žanru.

Conclusion

This interesting keyboard will appeal to gamers because it offers the possibility of adjusting the seven colors when it comes to backlighting, due to the fact it is possible to adjust the light intensity and because it provides a large number of keys that gamers can adjust according to their needs, i.e. a specific genre.

Zahvaljujemo se:

Gigatron Shop, Kirovljeva br. 17, 011/3541378

Preporučena maloprodajna cena (jan 2016): oko 198€

gigatronshop.com

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan