Super Flower Golden Green 350W

Još jedno u nizu odličnih Super Flower napajanja, ovoga puta iz Golden Green serije. Iako ima snagu od svega 350W, nosi i prestižni 80 Plus Gold sertifikat i predstavlja sjajan izbor za one kojima treba manja snaga ali i vrhunski kvalitet i stabilnost napona.

Vrlo interesantno napajanje koje nam stiže iz Super Flower-a, model snage 350W ali iz Golden Green serije koju znamo po sjajnim napajanjima koja sva imaju 80 Plus sertifikat. Ima sve više onih koji sastavljaju kompaktne Office ili multimedijalne konfiguracije, i kojima treba slabije napajanje. Ipak, to ne znači da hoće da se odreknu kvaliteta. Na tržištu baš i nema puno napajanja od 350W koja se mogu pohvaliti impresivnim kvalitetom, tako da ovaj model neće imati baš veliku konkurenciju. Do sada, viđali smo stvarno izuzetno kvalitetna napajanja ovog proizvođača, tako da ne sumnjamo da će i ovaj model nastaviti tu tradiciju.

Ključne karakteristike

  • Izlazna snaga 350W
  • Veoma tih 120mm ventilator
  • Odlične performanse
  • Efikasnost veća od 85%

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Snaga: 350W
  • Standard: ATX 12V 2.3, EPS 12V Ver2.92 /li>
  • Prekidač za napajanje: nema
  • Ventilator: 12cm Low Noise Fan
  • Dimenzije: 145 mm x 150 mm x 86 mm
  • Priključci: 20+4 pin ATX, 1x 4+4pin 12V, 6, 6+2 pin PEG, 3x Molex, 4x SATA
  • Dodatno: Over Power/Under Power/Over Voltage/Short Circuit Protections, 80 Plus Gold sertifikat

Super Flower Golden Green 350W SF-350P14XE

Iako smo do sada viđali napajanja ove snage koja su Small Factor formata, Super Flower se opredelio sa standardni ATX format koji bez problema staje u sva regularna kućišta. Naravno, to će odgovarati onima koji planiraju neka Micro-ATX kućišta, dok će za bilo šta manje ipak morati da potraže neku drugu soluciju. Napajanje je dobrog kvaliteta izrade, čvrsto izrađeno i u mat finišu, sa reljefnim Super Flower logom. Zaštitni grill ventilatora je u stvari prosečen lim donje stranice napajanja, a 120mm ventilator samo pričvršćen šrafovima spolja. Podrazumeva se automatska regulacija obrtaja ventilatora, što u ovom slučaju za rezultat ima stvarno izuzetno tih rad i to u svim scenarijima.

Odmah primećujemo da su svi kablovi brižljivo obloženi zaštitnim omotačem, što kao i konektori deluje vrlo kvalitetno i bez ijednog detalja koji bi odskakao od generalno odličnog utiska kada je u pitanju kvalitet završne obrade. Pored standardnih 20+4 (za matičnu ploču), 4+4 (procesor), po tri Molex i četiri SATA konektora, napajanje na raspolaganju ima i dva konektora za grafičku karticu (6i 6+2 pina), što je prilično neobično. Pretpostavljamo da će konfiguracija u tom slučaju uključivati grafiku maksimalnog TDP-a od 250W i CPU-a do 100W, što je sa druge strane i prilično ambiciozno za 350W. Kao i ostali modeli iz Golden Green serije, i ovaj ima 80 Plus Gold sertifikat kao i niz ugrađenih zaštita od kratkog spoja i drugih nepravilnosti u napajanju sa gradske mreže, tako da zadovoljava prilično visoke standarde.

Rezime

Ovaj golden Green se pokazao odlično i u stanju je da pruži vrlo stabilno napajanje i pri većem opterećenju. Da li će biti baš mnogo onih koji će napajanje od 350W opteretiti do maksimuma, teško je reći, ali za sve kojima treba nešto manja snaga, ovaj model pruža dovoljno toga. Tih i stabilan rad, vrlo kvalitetnu izradu, pa na kraju i cenu koja u potpunosti odgovara uređaju ove kategorije. Super Flower se za vrlo kratko vreme na našem tržištu sjajno pokazao, pa i ovaj model svakako ne odstupa od onoga što smo već navikli da vidimo.

Conclusion

This golden Green proved to be excellent and is able to provide a stable power supply even at higher loads. Whether there will be many users who will push the 350W power supply up to its maximum, it is difficult to say, but for all those who need less power, this model is ideal. Quiet and stable operation, high build quality at a price that fully corresponds to the device in this category is provided along with this device. Super Flower recorded great results on the local market for a short period, and this model does not deviate at all from what we are used to seeing.

Preporučena cena (uključujući PDV, decembar 2014.): 55€

MID9 ustupio: Super Flower Golden Green 350W SF-350P14XE
zvanični sajt: mid9.biz