Steelseries predstavlja unapreenu verziju Arctis 7 gejming slusalice za novu generaciju PlayStation i Xbox konzola

Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, predstavlja svoje prve gejming slušalice koje su specifično namenjene za novu generaciju PlayStation i Xbox konzola - Arctis 7X i Arctis 7P. SteelSeries spaja Arctis 1 Wireless bežični USB-C adapter i najbolja svojstva fenomenalnih Arctis 7 slušalica kako bi kreirao audio iskustvo nove generacije za PlayStation5 i XboxSeries X|S korisnike.

‘’Početak nove generacije konzola je jedan od najuzbudljivijih događaja za gejmere širom sveta,’’ izjavio je izvršni direktor SteelSeries-a, Etišam Rabini. ‘’Želimo da stvorimo potpuno novo audio iskustvo za gejmere, koje će biti dostojno konzola sledeće generacije. Verujemo da će nove Arctis 7X i Arctis 7P biti omiljene bežične slušalice u gejming zajednici.’’

Arctis 7X - Najbolje bežične gejming slušalice stižu na XboxSeries X|S

SteelSeries Arctis 7 slušalice su osvojile više nagrada nego bilo koje druge gejming slušalice. Sada su poboljšane kako bi XboxSeries X|S korisnicima pružile bežični audio nove generacije, sa dodatnom kompatibilnošću sa svim Xbox One konzolama.

Pomoću SteelSeries bežičnog 2,4GHz USB-C adaptera, gejmeri mogu vrlo lako da se prebacuju između Xbox, PlayStation, Nintendo Switch, PC i mobilnih platformi. Ova bežična tehnologija sa niskim kašnjenjem gejmerima pruža izuzetno čist audio i nezaboravno gejming iskustvo na XboxSeries X|S konzoli. Kao i ostatak Arctis serije, Arctis 7X poseduje jednako kvalitetne audio drajvere, koji obezbeđuju audio prednost sa svojim besprekornim kvalitetom i suptilnim detaljima u zvuku.

Arctis 7X poseduje izuzetno dugotrajnu bateriju od 24 sata, pa igrači nekoliko dana neće morati da prekidaju svoje partije i da se brinu da će im se baterija isprazniti u važnim i odlučujućim momentima igre. Slušalice takođe poseduju sve ostale kvalitete Arctis kolekcije, kao što su ClearCast mikrofon sa ugrađenom mute opcijom i kontrole za jačinu zvuka sa ChatMix sistemom.

Arctis 7X gejmerske slušalice su od danas dostupne širom sveta po ceni od $149.99. Za dodatne informacije posetite https://steelseries.com/gaming-headsets/arctis-7x.

Arctis 7P - Najbolje bežične gejming slušalice stižu na PlayStation 5

Arctis 7P gejming slušalice poseduju sve odlike kao i Arctis 7X, sa izuzetkom nešto sitnijeg bežičnog USB-C adaptera, zbog odsustva kompatibilnosti sa Xbox X konzolom. Arctis 7P gejming slušalice su kompatibilne sa PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, PC i mobilnim sistemima. Arctis 7P slušalice gejmerima pružaju direktnu kontrolu nad odnosom jačine zvuka njihovog glasa i okruženja.

Arctis 7P gejmerske slušalice dolaze u beloj i crnoj varijanti, i od danas su dostupne širom sveta po ceni od $149.99. Za dodatne informacije posetite https://steelseries.com/gaming- headsets/arctis-7p.