Steam Castle kućište kompanije Deep Cool sa podrškom za duge grafičke kartice

Steam Castle je posvećeno visokokvalitento igračko računarsko kućište odlične kompatibilnosti koje omogućava instaliranje grafičkih kartica dužine do 320mm. Njegove odlične performanse kada je reč o ventiliranju su ostvarene višestrukim kanalima za vazduh sa prednje, zadnje, gornje i donje strane, a sa svake od strana su ugrađeni ventilatori prečnika 200mm.

Deep Cool Steam Castle

Kućište karakterišu dva nezavisna 2.5 inčna mesta za drajvove koja podržavaju SSD RAID konfiguraciju, a takođe moguće je ugraditi dve grafičke kartice u SLI konfiguraciji. Kućište je idealno za samostalne graditelje sistema, poseduje LED lampice koje omogućavaju da elementi kućišta svetle u plavoj, crvenoj i crnoj boji, a tu je akrilni providni bočni prozor.

Deep Cool Steam Castle

Kućište obezbeđuje lako održavanje i instaliranje, pri čemu su kod nas u ponudi Steam Castle verzija u gumiranoj žutoj varijanti kao i varijanta u sjajnoj žutoj boji pa svako od kupaca može da odabere onu varijantu koja mu više dogovara.

Deep Cool Steam Castle

Specifikacije:

  • Proizvođač: Deep Cool
  • Model: Steam Castle
  • Format: micro tower
  • Kompatibilnost: ATX, microATX, mini-ITX
  • Povezivanje: internih 3.5 drajvova: 3 kompatibilnost
  • Frontalni priključci: Audio, USB, USB 3.0

Deep Cool Steam Castle

Zaključak

Deep Cool Steam Castle je veoma interesantno kompaktno kućište dostupno u dve varijante sa gumiranom žutom završnom površinom i sa sjajnom žutom bojom. Kompatibilno je sa ATX, microATX i mini-ITX matičnim pločama i podržava grafičke kartice dužine do 320mm u SLI konfiguraciji.

Conclusion

Deep Cool Steam Castle is interesting compact case available in two versions with a rubberized yellow and shiny yellow finish. It is compatible with ATX, microATX and mini-ITX motherboards and supports graphics cards up to 320mm length in an SLI configuration.

Zahvaljujemo se:

Gigatron Shop, Kirovljeva br. 17, 011/3541378

Preporučena maloprodajna cena (jun 2016): oko 100€

gigatronshop.com