Štampajte, skenirajte i kopirajte bez napora pomoću Canon-ove PIXMA TS3450 serije

Beograd 18. decembar 2020. godine – Canon Europe najavljuje PIXMA TS3450 seriju, najnoviji štampač u Canon-ovoj PIXMA TS liniji inkdžet štampača osnovnog nivoa. U stanju da ispuni svakodnevne potrebe za štampom, ovaj tri-u-jednom multifunkcijski štampač nudi funkcije koje su jednostavne za korišćenje, uključujući četvorobojne FINE kertridže za laku zamenu, kao i jednostavnu postavku pomoću bežičnog povezivanja uz jedan dodir radi maksimalnog povećanja produktivnosti.

Za mnoge je rad i učenje od kuće postao uobičajen način života. Studenti i oni koji svoj dom koriste kao radni prostor pozdraviće jednostavnost korišćenja i brzu postavku ovih štampača. Poboljšani vodič za postavku preko mreže (Web Setup Guide) nudi video zapise i slike koji su laki za razumevanje, kako biste dobili korak po korak instrukcije za početak; dok dugme za bežično povezivanje uz jedan dodir u trenutku povezuje štampač sa pametnim uređajem, PC-jem ili laptopom kada je povezan na Wi-Fi.

Nakon instalacije, svakodnevna upotreba je i dalje jednostavna zahvaljujući kristalno jasnoj navigaciji putem 1,5-inčnog monosegmentnog LCD ekrana. Korisnici mogu da pristupe osnovnim funkcijama štampača i održavanju, uključujući proveru statusa štampanja i veličine papira. Uštedite energiju pomoću režima Auto Power, koji automatski počinje sa štampanjem iz isključenog stanja, a dostupan je od kuće ili na daljinu.

Visok kvalitet, niska cena

Canon PIXMA TS3450 serija savršena je za studente koji tragaju za cenovno efikasnim rešenjem ili za one koji rade od kuće i kojima je potreban izlazni materijal visokog kvaliteta. Kompatibilna sa FINE i FINE XL kertridžima radi većeg obima štampe, PIXMA TS3450 serija zahteva ređe zamene mastila, smanjujući otpad i dodatne troškove. Hibridni sistem mastila, koji u tandemu koristi mastila i na bazi tečne boje i na bazi pigmenta, pruža žive boje i oštar tekst, što je savršeno za štampanje detaljnih nastavnih materijala. Štampač takođe omogućava štampanje oštrih slika uz foto štampu bez okvira do 5x7 inča (13x18 cm), pri čemu se slike od 4x6 inča (10x15 cm) štampaju za samo 65 sekundi 1 na visokokvalitetnom sjajnom fotopapiru (Glossy Photo Paper), tako da korisnici mogu da ožive svoje uspomene.

Kako bi osigurala da korisnike nikad ne zateknu prazni kertridži za mastilo, PIXMA TS3450 serija podržava podsetnike Easy Ink Delivery Reminders koji šalju email obaveštenja kada mastilo počne da nestaje i veze do originalnih zamenskih Canon kertridža, koji su dostupni za naručivanje direktno do vrata.

Poboljšana povezanost

Kada radite u pokretu i sa više uređaja, kao što su pametni telefon ili laptop, od suštinske važnosti je da imate pristup svim važnim dokumentima. Bilo da treba da pošaljete završeni zadatak ili želite da pratite beleške za prezentaciju za predstojeći sastanak, PIXMA TS3450 serija pruža poboljšane mogućnosti povezivanja na niz aplikacija i vebsajtova, osiguravajući da su datoteke uvek dostupne, bez potrebe za otvaranjem svakog pojedinačno.

Ove aplikacije uključuju PIXMA Cloud Link, dostupan putem aplikacije Canon Print, koji korisnicima omogućava da štampaju direktno sa usluga Google Drive 2 , Dropbox i Evernote preko Wi-Fi-ja. Osim toga, kompatibilna aplikacija Google Classroom savršena je za one koji uče i predaju na daljinu. Dostupna za iOS i Android uređaje, aplikacija Canon Print omogućava korisnicima da štampaju dokumenta i fotografije direktno iz aplikacije, kao i da provere status štampača i njegovu povezanost. Za upotrebu bez ruku, PIXMA TS3450 serija kompatibilna je sa uslugama glasovnih komandi 3 kao što su Amazon Alexa i Google Assistant, omogućavajući direktno štampanje, proveru nivoa mastila ili uključivanje i isključivanje bez potrebe da mrdnete prstom.

PIXMA TS3450 serija dolazi opremljena funkcijom PIXMA Chat Print, koja korisnicima omogućava da šalju i štampaju fotografije direktno iz aplikacije Facebook Messenger – što je savršeno za studente koji sarađuju na novim projektima ili za prijatelje i porodicu koji održavaju kontakt pomoću fotografija najmilijih.

Oslobodite kreativnost

Zahvaljujući tome što podržava širok spektar medija, zadnji ulagač papira modela PIXMA TS3450 kompatibilan je sa raznovrsnim tipovima papira, uključujući Canon-ov Magnetic Photo papir i Restickable Photo papir, kako biste napravili personalizovane magnete za frižider ili nalepnice koje će ulepšati svaki dom. Zahvaljujući ravnomernijem provlačenju papira i jasnijim uputstvima za ubacivanje, korisnicima su zagarantovani savršeni otisci svaki put – što je savršeno za štampanje fotografija za zidove galerija pomoću Canon-ovog 5x5 inčnog (13x13 cm) kvadratnog medija.

Pored izvanrednih mogućnosti štampanja, Canon PIXMA TS3450 serija pruža pristup nizu alatki uključujući Wi-Fi PictBridge, koja korisnicima omogućava da fotoaparat povežu direktno sa svojim štampačem. Savršena za profesionalne fotografe kojima su potrebni brzi otisci ili za porodice koje žele da ukrase svoj dom fotografijama, ova funkcija omogućava štampanje bez potrebe za dodatnom vezom sa PC računarom.

Ovaj štampač takođe podržava Canon-ovu Easy-PhotoPrint Editor aplikaciju (iOS/Android), koju korisnici mogu da koriste da uređuju i štampaju fotografije direktno sa svog pametnog telefona, kao i da stvaraju originalne sadržaje kao što su kalendari, posteri ili kolaži. Inspiracija za te kreacije može da se pronađe na Canon-ovoj besplatnoj Creative Park mobilnoj aplikaciji (iOS/Android) ili preko desktopa, a ona sadrži široku lepezu šablona za 3D papirne rukotvorine, za sate porodične kreativnosti.