Sony FRD-AX53B za maksimalno uživanje i vrhunske video snimke

Sony je predstavio novi kompaktni kamkorder oznake FDR-AX53B koji karakterišu napredne karakteristike za odlične video snimke. Ovaj kamkorder karakterišu balansirani Optical SteadyShot i Fast Inttelligent AF karakteristike koje kreiraju sliku koja će savršeno da odgovara onome što ste želeli da snimite.

Sony FRD-AX53B

Sa druge strane, nova struktura mikrofona u potpunosti snima zvuk koji vas okružuje, dok napredne opcije uključuju mogućnost podešavanja brzine snimanja kao i napredne manuelne funkcije u stilu profesionalnog kamkordera. Sve u svemu mogućnosti i zadovoljstvo je beskrajno.

Sony FRD-AX53B

Novorazvijeno sočivo i senzor slike poboljšavaju spektakularnu definiciju 4K rezolucije sa naročitom osetljivošću kada je reč o snimanju filmova pri niskom nivou osvetljenosti. Ako posedujete FullHD TV nije nikakav problem da se sadržaji snimljeni u 4K rezoluciji smanje na FHD rezoluciju za savršenu kompatibilnost sa televizorom.

Sony FRD-AX53B

Kamkorder je opremljen Zeiss Vario Sonnar T sočivima sa 26.8mm najširim mogućim uglom koje omogućava da veći broj subjekata stane u kadar. Veća veličina piksela unapređuje osetljivost za snimanje video sadržaja sa manje šuma čak i kada je reč o mraku.

Sony FRD-AX53B

A druge strane snimanje pri visokom bitrate-u u XAVC S formatu omogućava jasno snimanje čak i scena sa mnogo promena bez ikakvog smanjenja kvaliteta. U HD režimu snimanja, Intelligent Active režim snimanja po pet osa kompenzuje pomeranje kamere čak i kada recimo snimate dok trčite.

Sony FRD-AX53B

Specifikacije:

  • Proizvođač: Sony
  • model: FDR-AX53B
  • Masa: 635 grama
  • Tip: Digitalni
  • Senzor: CMOS
  • Broj piksela senzora: 16.6
  • Optički zum: 20
  • Digitalni zum: 250
  • Dijagonala ekrana: 3 inča
  • Rezolucija videa: 3840x2160 piskela

Zaključak

Sony FDR-AX53B je odličan kamkorder koji može da snima sadržaje u 4K rezoluciji poseduje opciju petoosne stabilizacije slike koja svoju funkciju izvršava kada snimate trčeći. Opremljen je modernim tehnologijama za vrhunski kvalitet sadržaja, dok 3 inčni ekran omogućava da imate savršen uvid u ono što snimate.

Conclusion

Sony FDR-AX53B is a great camcorder that records 4K content and has a five-axle image stabilization, which executes its function when you recording while running. It is equipped with modern technologies in order to provide high quality contents while 3” screen allows you to have a perfect insight into what you are recording.

Zahvaljujemo se:

Gigatron Shop, Kirovljeva br. 17, 011/3541378

Preporučena maloprodajna cena (jul 2016): oko 1035€

gigatronshop.com