Ready2Music
Giants
Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Ready2Music
  Model Giants
 Osnovno Tip Slušalice
  Povezivanje Žično
  Priključak 3.5mm
  Domet 1.2
 Zvučnik Frequency response 18-20KHz
  Input impedance 16
  Sensitivity 116±3
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 24-Mar-2016 08:03:54 - #197285

Ljubitelji fitnesa i vežbanja u ponudi kompanije Ready 2Music mogu uvek da pronađu nešto za sebe bilo da je reč o slušalicama ili drugim sistemima za prenos zvuka, a najnoviji model u ponudi ove kompanije su Giants premijum bubice koje obezbeđuju fantastični zvučni doživljaj sa impresivnim basem.

Slušalice karakterišu tri različita adaptera koji blokiraju buku iz okoline i osiguravaju da ćete moći da uživate u maksimalnom kvalitetu zvuka bez obzira gde se nalazili. Slušalice su opremljene zvučnicima prečnika 10mm.

Karakteriše ih frekventni odziv od 18 do 20KHz, osetljivost od 116 dB kao i impedansa od 16 oma. Opremljene su kablom dužine 120cm tako da ćete uvek imati na raspolaganju dovoljno prostora. Povezivanje sa uređajem se izvodi preko 3.5mm stereo priključka, dok je mikrofon uključen u ovaj model pa možete po potrebi i da vršite i primate pozive.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Ready2Music
  • Model: Giants
  • Tip: Slušalice
  • Povezivanje: Žično
  • Priključak 3.5mm
  • Kabl: 1.2m

Zaključak

Slušalice namenjene ljubiteljima vežbanja i fitnesa koje karakterišu specijalni adapteri koji će sprečiti da okolna buka smeta vašem slušalačkom isksutvu. Povezivanje se vrši 3.5mm priključkom, a velikodušno obezbeđena dužina kabla od 1.2 m će obezbediti da i viši korisnici mogu da ih koriste bez problema.

Conclusion

These headphones are designed for those who enjoy fitness and exercising. They are offering special adapters that will eliminate the background noise so you can freely enjoy listening to music. 3.5mm connector is available for connecting, while 1.2m cable length will ensure that even high users can use them without problems.

Zahvaljujemo se:

WinWin

Preporučena maloprodajna cena (mar 2016): oko 25€

winwin.rs

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan