Schneider Electric lansira novi ponudu ultra lakih uređaja

Beograd, Novembar 2020 - Schneider Electric, lider u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, najavio je uvođenje niza uređaja za distribuciju napajanja u reku APC Easy Rack PDU koji se jednostavno instaliraju, lako koriste i mogu da se prilagođavaju specifičnim potrebama. Nova ponuda APC Easy Rack PDU nudi pouzdanu distribuciju napajanja po konkurentnoj ceni koju garantuje provereni globalni brend i lider u baterijskom napajanju. Od mrežnih ormara preko edge računarskih okruženja do malih i srednjih data centara, uređaji APC Easy Rack PDU predstavljaju izdržljivo rešenje za besprekidno napajanje za krajnje korisnike.

Glavne karakteristike uređaja APC Easy Rack PDU su jednostavan LCD ekran, multifunkcionalni veb interfejs i mogućnost izbora boje, dužine kablova i broja utičnica. Ova nova serija je lakša od prethodnih modela i savršeno je uklopljena u aluminijumsko kućište koje IT profesionalcima, sistem integratorima, elektro- instalaterima i odabranim prodavcima omogućava brzo i lako instaliranje.

Svi uređaji APC Easy Rack PDU ispunjavaju visoke standarde elektromagnetske kompatibilnosti (EMC) i bezbednosti kao što su CE EN55035, EN55032, EN55024, TUV i EN/IEC62368-1. Takođe sadrže sve potrebne protokole za prepoznavanje i kodiranje u cilju sajber bezbednosti. Odlikuju se konkurentnom cenom i predstavljaju pristupačno, sigurno i pouzdano rešenje za distibuciju napajanja. Postavljaju se bez alata i dolaze sa držačima, tako da nema potrebe za kupovinom dodatne opreme, čime se ostvaruje ušteda u vremenu i novcu.

  • Easy Basic Rack PDU nudi ultra-niskoprofilno kućište male težine sa regionalnim opcijama utičnica.

  • Easy Metered Rack PDU podrazumeva upravljanje mrežom putem interneta sa mogućnošću podešavanja upozorenja i LCD displej za nadzor napajanja reka.

  • Easy Switched Rack PDU obezbeđuje upravljanje mrežom sa mogućnošću podešavanja upozorenja i daljinski pristup za uključivanje/isključivanje utičnica za restartovanje, obezbeđivanje utičnica, grupisanje utičnica i deljenje mrežnog porta, što pomaže da se sačuvaju mrežne konkekcije.

Ove tri opcije u okviru serije APC Easy Rack PDU nude rešenje za firme svih veličina i obima. Od malih, srednjih i velikih preduzeća do složenih sistema data centara, njihova jednostavnost korišćenja, utra-mala težina i fleksibilnost čine da se lako uklapaju u postojeće IT okruženje uz minimalan utrošak vremena, resursa i prekida u radu.

„Schneider Electric je izuzetno ponosan što predstavlja ponudu novih APC Easy Rack PDU uređaja”, izjavio je Žan-Baptist Planj, globalni potpredsednik za edge računarska rešenja u kompaniji Schneider Electric. „Serija Easy nudi pristupačne, izdržljive i visokooptimizovane proizvode za napajanje istaknutog brend lidera. Njihov agilan, kompaktan i bezbedan dizajn ispunjava potrebe za pouzdanim, besprekidnim napajanjem, što omogućava nesmetan rad kada je to najpotrebnije.”