Samsung India predstavila je Aluminium Edition Galaxy Watch Active 2 4G

Samsung India, najpouzdaniji brend smartfona, najavila je lansiranje Galaxy Watch Active2 4G Aluminium izdanja, dodajući Samsungov raznovrstan 4G smartwatch asortiman. Galaxy Watch Active2 4G Aluminium izdanje je prvi Samsungov pametni sat napravljen u Indiji i Samsung je svojim lansiranjem sada dobio najveći i najraznolikiji 4G portfelj satova u zemlji. Samsungov 4G raspon pametnih satova sada sadrži 9 različitih boja, 3 veličine (42 mm, 44 mm i 46 mm) i dve jedinstvene predloške dizajna - elegantni klasik Watch 4G i moderni minimalistički oblik Watch Active2.

Samsung Galaxy Watch Active2 4G Aluminium Edition

Samsung sada ima najširi portfelj satova 4G, sa opcijama za veliki broj potrošača. Galaxy Watch Active2 Aluminijum izdanje je namenjeno da nadopunjuje potrebe potrošača „u pokretu“, omogućavajući im da prate svoje ciljeve u vezi sa fitnesom i ostanu povezani sa svetom, čak i bez telefona.

Samsung Galaxy Watch Active2 4G Aluminium Edition

„Aluminijsko izdanje Galaxy Watch Active2 4G je naš najpovoljniji sat od 4G. To je ujedno i prvi pametni sat koji je napravljen u Indiji. Uz Galaxy Watch Active2 4G, takođe smo započeli proizvodnju čitave naše ponude od 18 pametnih satova u Indiji, kao deo programa „Make for India“, rekao je Mohandeep Singh, stariji potpredsednik, mobilni biznis, Samsung India.