Samsung Galaxy A41 i A21s – vrhunske inovacije po odličnoj ceni

Beograd, 19. maj 2020. godine – Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. predstavila je najnovije pametne telefone iz A serije – Galaxy A21s i Galaxy A41, koji oduševljavaju sjajnim dizajnom i odličnim performansama. Oba uređaja dolaze sa unapređenim kamerama, vrhunskim ekranom i dugotrajnim baterijama.

Samsung

Samsung Galaxy A41 – spoj elegancije i funkcionalnosti

Samsung Galaxy A41 dolazi sa vrhunskim Super AMOLED Infinity-U ekranom od 6,1 inča, koji pruža izvanredan doživljaj gledanja. Ovaj pametni uređaj opremljen je i izdržljivom baterijom od 3.500 mAh-a, sa mogućnošću brzog punjenja od 15W, pa baterija ovog kapaciteta ne ostavlja korisnike na cedilu.

Samsung

Osim toga, trostruka kamera, od kojih je glavna sa 48MP, makro kamera od 5MP i ultraširoka kamera od 8MP omogućavaju stvaranje visokokvalitetnih fotografija. Za zadivljujuće selfije i videopozive je zadužena prednja kamera od 25MP, sa fokusom uživo.

Samsung

Pored odličnih mogućnosti, ovaj model ima i elegantan dizajn koji se dodatno ističe zaobljenim uglovima, ali i posebnim šarama na pozadini uređaja u novim paletama boja: Prism Crush Black, Prism Crush White i Prism Crush Blue, sa završnim, sjajnim slojem. Telefon će na srpskom tržištu biti dostupan od 22. maja 2020, po ceni od 35.990,00 RSD.

Samsung

Samsung Galaxy A21s – vrhunske kamere i odlično video iskustvo

Infinity-O displej u kombinaciji sa 6,5 inčnim prikazom u rezoluciji visoke definicije svrstava Samsung Galaxy A21s u uređaje koji pružaju jedinstven vizuelni doživljaj. Bez obzira na to da li korisnici igraju igrice ili gledaju video snimke, 20:9 razmera prikazanog sadržaja u kombinaciji sa Dolby Atmos zvukom stvara vrhunsko video iskustvo. Mogućnosti trostruke kamere biće dovoljne za svačije potrebe. Glavna kamera od 48MP i ultraširoka kamera od 8MP omogućavaju snimanje fotografija na profesionalnom nivou, dok je za fokusiranje zadužena makro kamera od 2MP.

Samsung

I sa ovim telefonom, korisnici mogu da provode vreme bezbrižno igrajući igrice i snimajući video zapise, zahvaljujući dugotrajnoj bateriji od 5000 mAh, a brzo punjenje od 15W omogućava brzu dostupnost uređaja. Dodatno, uz prostor za čuvanje podataka od 64GB interne memorije i do 512GB spoljne memorije korisnici neće morati da brinu o tome da li imaju dovoljno prostora za omiljene sadržaje. Uređaj će u Srbiji biti dostupan u junu, u crnoj, beloj i plavoj boji, po početnoj ceni od 24.990,00 RSD.