Raidmax Hybodus MATX-EV31 kućište sa providnim bočnim panelom

Od strane kompanije Raidmax stiže nam Hybodus MATX-EV31 kućište. Reč je o micro ATX kućištu čiji osnovni materijali su plastika i čelik. Kućište posreduje dva mesta za 3.5 inčne drajvove, odnosno jedno mesto za 2.5 inčni SSD model.

Dimenzije kućišta su 327x273x397mm, a u prodajnom pakovanju kupac dobija jedan ventilator prečnika 80mm sa zadnje strane. Kada je reč o proširenim opcijama hlađenja kupci mogu da ugrade ukupno šest ventilatora i to dva 120mm napred, jedan 120mm sa strane, pored postojećeg 80mm pozadi, još jedna isti sa zadnje strane kao i jedan prečnika 120mm gore.

Kada je reč o dostupnim portovima, sa prednje strane kupcima su na raspolaganju jedan USB 2.0 i jedan USB3.0 port kao i audio port. Kućište podržava video kartice dužine do 12 inča, a moguće je ugraditi i sistem za vodeno hlađenje dužine do 240mm koji je kompatibilan sa jednim od dva 120mm prednja ventilatora.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Raidmax
  • Model: Hybordus MATX_EV31
  • Format: Micro tower
  • Kompatibilnost: microATX, miniITX

Zaključak

Dosta interesantno kućište izrađeno od plastike i čelika u koje možete da smestite srce računara microATX ili miniITX forme. Kućište nudi brojne opcije hlađenja, možete da ugradite šest ventilatora ili sistem vodenog hlađenja.

Conclusion

This interesting case is made of plastic and steel and it is possible to put a miniITX or a microATX form PC in it. The case offers a number of cooling options, and it is possible to install up to six fans or a water cooling system in it.